maandag 10 juni 2024

Betonnen zitelementen: Reuzen Smarties voor uw Buitenruimte

 


Onze betonnen Smarties, deze liggen op het Dom-plein in Utrecht


Betonnen zitelementen zijn een perfecte keuze voor zowel openbare als privé buitenruimtes. Deze duurzame en stijlvolle zitstenen, vaak liefkozend "Reuzen Smarties" genoemd, bieden een innovatieve en aantrekkelijke oplossing voor plein- en straatmeubilair. Met hun fraaie organische vormgeving passen ze moeiteloos in bijna iedere omgeving, van school- en speelpleinen tot parken en openbare straten. Laten we eens dieper ingaan op wat deze betonnen zitelementen zo bijzonder maakt.
Een bijzonder mooi alternatief voor de klassiek parkbank en bovendien werken deze veiligheidsverhogend. Bovendien 1 van de leukste uit onze lijn betonnen zit-elementen c.q. parkbanken.En naast de Smarties hebben we ook nog onze organisch vormgegeven zit- knuffelstenen.
Deze liggen in Almere en hebben afmetingen: 120 x 80 x 57cm. Zie hier al onze betonnen parkbanken, waaronder deze fraaie knuffelstenen.


Duurzaamheid en veiligheid

De Reuzen Smarties zijn praktisch onverwoestbaar. Gemaakt van hoogwaardig beton, kunnen ze de zwaarste weersomstandigheden en intensief gebruik weerstaan. Dit maakt ze ideaal voor plekken waar duurzaamheid een vereiste is. Bovendien zorgen de ronde vormen van deze zitelementen voor extra veiligheid, waardoor ze perfect zijn voor school- en speelpleinen waar kinderen actief zijn.

Esthetiek en Functionaliteit

Dankzij de organische vormgeving voegen de Reuzen Smarties niet alleen functionaliteit toe, maar ook een esthetische waarde aan uw buitenruimte. Ze kunnen dienen als zitplaatsen of als decoratieve elementen, waardoor ze een veelzijdige toevoeging zijn. De natuurlijke vormen en kleuren zorgen ervoor dat ze in bijna elke omgeving passen, of het nu gaat om een moderne stedelijke ruimte of een groen park.


Onze Smarties op een schoolplein in diverse kleuren


Leverbare kleuren

De betonnen zitelementen zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren:

  • Naturel-grijs
  • Antraciet

Op aanvraag zijn ook andere kleuren beschikbaar, zodat u de perfecte match voor uw specifieke project kunt vinden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Voordelige prijzen en extra opties

De prijs per zitelement begint bij slechts €395,- exclusief 21% BTW, wat ze tot een betaalbare optie maakt voor kwalitatief straatmeubilair. De verzendkosten bedragen €145,00 voor het eerste element en €75,00 voor ieder volgende element. Dit biedt een kosteneffectieve manier om uw buitenruimte in te richten zonder concessies te doen aan kwaliteit of duurzaamheid.


Ikzelf op op 1 van onze betonnen Smarties in Utrecht :-)


Anti-Graffiticoating

Voor extra bescherming en onderhoudsgemak is het mogelijk om de betonnen zitelementen te voorzien van een anti-graffiticoating. Deze coating maakt het eenvoudig om ongewenste graffiti te verwijderen en zorgt ervoor dat uw straatmeubilair er altijd netjes en verzorgd uitziet. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze optie.

Conclusie: Straatmeubilair op zijn mooist

De Reuzen Smarties bieden een unieke combinatie van duurzaamheid, veiligheid, en esthetiek, wat ze tot een uitstekende keuze maakt voor iedere buitenruimte. Met hun betaalbare prijzen en extra opties, zoals de anti-graffiticoating, zijn ze een slimme investering voor schoolpleinen, parken, en stedelijke gebieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor gratis advies en ontdek hoe de Reuzen Smarties uw buitenruimte kunnen transformeren.

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!
Ook voor uw kunststof parkbanken kunststof parkbanken en stalen parkbanken het juiste adres

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970Smarties in diverse kleuren. Deze zitstenen liggen in Doetinchem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten