maandag 8 juli 2024

Duurzaamheid en elegantie: De kunststof parkbank model Matrix

 

Kunststof parkbanken geen onderhoud, geen rot en 100% recyclebaar


Bij het inrichten van openbare ruimtes is het kiezen van het juiste straatmeubilair essentieel. Het moet niet alleen functioneel en duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan een aangename en milieuvriendelijke omgeving. De kunststof parkbank Matrix van het kwaliteitsmerk Govaplast voldoet aan al deze criteria en meer. Deze zwaar uitgevoerde parkbank met rugleuning is onderdeel van de duurzame Govaplast-lijn en biedt een perfecte combinatie van robuustheid, esthetiek en milieuvriendelijkheid.


Waarom kiezen voor de kunststof parkbank Matrix?


Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

De Parkbank Matrix is gemaakt van gerecyclede kunststoffen en is volledig recyclebaar. Dit betekent dat de bank, net als andere producten uit de Govaplast-lijn, bijdraagt aan een circulaire economie. Door te kiezen voor de Parkbank Matrix, draagt u actief bij aan het verminderen van plastic afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Bovendien is de bank door en door gekleurd, wat zorgt voor een lange levensduur zonder dat de kleur vervaagt.


Door de gebruikte materialen krijgen vuil en water nauwelijks vat op deze banken en indien dit toch gebeurt, zijn ze zeer eenvoudig te reinigen in tegenstelling tot hout. Dus ook ideaal om onder bomen te plaatsen


Robuust en weerbestendig

Deze parkbank is ontworpen om de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan. Het massieve kunststof is rotvrij, splintervrij en graffiti-bestendig, wat betekent dat de bank er jarenlang goed uit blijft zien met minimaal onderhoud. Dit maakt de Parkbank Matrix bijzonder geschikt voor openbare ruimtes zoals parken, speeltuinen en pleinen.

Uitstekend zitcomfort

Naast duurzaamheid en robuustheid, biedt de Parkbank Matrix ook uitstekend zitcomfort. De ergonomische vormgeving en de stevige constructie zorgen ervoor dat bezoekers comfortabel kunnen zitten, wat de beleving van de buitenruimte ten goede komt.


Niet alleen fraai om te zien, maar ook een uitstekend zitcomfort. Kunststof parkbank model Matrix


Elegant design en diverse lleuren

Het strakke en elegante design van de Parkbank Matrix maakt het een aanwinst voor elke buitenomgeving. De bank is leverbaar in verschillende kleuren, waardoor deze perfect te integreren is in elke omgeving. De standaard zwarte bankvoeten kunnen gecombineerd worden met zit- en rugdelen in de kleuren:

  • Zand-beige
  • Mineraal-grijs
  • Kwarts-bruin
  • Oeral-zwart


Specificaties

  • Zithoogte: ca. 47 cm
  • Breedte: 200 cm
  • Gewicht zonder leuning: ca. 45 kg
  • Gewicht met rugleuning: ca. 85 kg


Extra opties:

Naast de standaardopties biedt Govaplast ook de mogelijkheid om uw parkbank te personaliseren met gravures. Dit kan handig zijn voor het toevoegen van logo's, namen of andere teksten, wat een extra persoonlijke touch geeft aan de openbare ruimte.

Actieprijzen en levering

Momenteel zijn er speciale actieprijzen beschikbaar voor de Parkbank Matrix. De levering is inclusief bodemverankering, wat zorgt voor een veilige en stabiele plaatsing van de bank.


Ook als massief kunststof picknicktafel leverbaar.


SKWshop: Officiële dealer van Govaplast

Voor de aanschaf van de Parkbank Matrix en andere producten uit de Govaplast-lijn kunt u terecht bij SKWshop, de officiële dealer van Govaplast. Bij SKWshop profiteert u van deskundig advies, uitstekende service en de garantie dat u authentieke Govaplast-producten ontvangt.

Conclusie

De kunststof parkbank Matrix van Govaplast is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar duurzaam, robuust en elegant straatmeubilair. Dankzij de milieuvriendelijke productie, de weerbestendige materialen en het comfortabele design, is deze parkbank een investering die zichzelf terugbetaalt in zowel gebruiksplezier als milieuwinst. Bekijk de diverse kleur- en personalisatiemogelijkheden en draag bij aan een beter milieu met de Parkbank Matrix. Bezoek SKWshop, uw officiële dealer van Govaplast, voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.


SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte


M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970


SKWShop, een zeer ruim assortiment parkbanken en picknicktafels van massief kunststof (regeneraat)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten