woensdag 31 juli 2024

Overkapping Cologne vs overkapping Keulen

 


Rookoverkapping Keulen (Cologne 4x2m) WTC Rotterdam


Ontdek de voordelen van onze overkappingen model Keulen (Cologne)

Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardige overkapping voor fietsen of rookplekken, komt u wellicht regelmatig de naam "Keulen" tegen. Dit model, ook wel bekend als de "Cologne" overkapping, wordt vaak duurder aangeboden door andere aanbieders (andere naam exact hetzelfde product). Bij ons vindt u echter dezelfde overkapping voor een scherpere prijs.


Wat maakt onze fietsoverkappingen en rookoverkappingen uniek?

Als officiële dealer van WSM GMBH bieden wij een breed scala aan overkappingen aan, naast onze eigen overkappingen, die perfect passen bij uw behoeften. Onze fietsoverkappingen en rookabri's zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze bieden optimale bescherming tegen weersinvloeden, wat essentieel is voor het behoud van uw fietsen en een comfortabele rookplek voor u, uw medewerkers en uw gasten. 



Geleverd en geplaatst door vakmensen


Keulen vs. overkapping Cologne: Dezelfde overkapping, Betere Prijs

U vraagt zich misschien af waarom onze overkappingen voordeliger zijn dan die van andere aanbieders. Het antwoord ligt in onze rechtstreekse samenwerking met WSM GMBH, een toonaangevende producent van overkappingen. Terwijl andere aanbieders vaak de Franse naam "Cologne" gebruiken om hetzelfde product aan te bieden, blijven wij trouw aan de Duitse benaming "Keulen". Dit verschil in naamgeving heeft echter geen invloed op de kwaliteit, maar kan dus voor U wel een aanzienlijk verschil maken in prijs. Overkapping Keulen is dus overkapping model Cologne.


Vergelijk zelf op het web (internet)

Wij nodigen u uit om zelf de prijzen te vergelijken. Een eenvoudige zoekopdracht op het web laat zien dat onze fietsoverkappingen en rookoverkappingen veelal voordeliger zijn dan die van concurrenten. Dit komt doordat wij rechtstreeks van de fabrikant afnemen en zo de tussenhandel uitschakelen. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden en de kwaliteit hoog.
Gewoon uw zoekopdracht: rookoverkapping of rookabri model Keulen en rookabri of rookoverkapping model Cologne intoetsen in uw zoekbalk.

Overkapping Keulen Cologne
-De naam is anders
-De overkapping is hetzelfde
-De prijs in anders!


A4 Hotel Amsterdam


Voordelen van de Keulen overkapping en dus Cologne algemeen)

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Design: Een strak en modern ontwerp dat naadloos past in elke omgeving.

Bescherming: Optimale bescherming voor uw fietsen en een ideale rookplek tegen regen, wind en zon.

Kostenefficiënt: Door onze samenwerking met WSM GMBH bieden wij extreem concurrerende prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit.

Maatwerk - Vakwerk! En nogmaals, bijna iedere afmeting is mogelijk.

Tevens kunt u kiezen voor:

  • Zitbanken: Voor extra comfort tijdens het roken.
  • LED Verlichting met sensor: Energiebesparend en praktisch.
  • Heater met sensor: Geniet van een warme rookplek, zelfs in de winter.
  • Groen Sedumdak: Een milieuvriendelijke en esthetische keuze.
  • Wandafwerkingen: Kies uit trapeziumplaat, ESG gehard veiligheidsglas of geperforeerde staalplaten.


  • Een groen Sedum-dak, verlichting, heater, afsluitbare deur en zitbanken. Het behoiort allemaal tot de mogelijkheden bij uw rookabri Keulen (Cologne)


    En als u uw overkapping inzet als fietsoverkapping:

    Ook voor de fietsenrekken kunt u bij ons terecht. Een zeer ruim assortiment en ook deze voor messcherpe prijzen!


    Waarom kiezen voor SKWShop?

    Als benoemd, zeer scherpe prijzen: Profiteer van onze scherpe prijzen dankzij directe inkoop bij de fabrikant en normale marges. "De centen van de baas, zijn niet van blik". Zo zijn wij opgevoed :-).

    Kwaliteit: Als officiële dealer van WSM GMBH garanderen wij producten van de hoogste kwaliteit.

    Betrouwbaarheid: Onze jarenlange ervaring en betrouwbare service zorgen voor een zorgeloze aankoopervaring.


    Onze Keulen rookabri 4x2m. Deze worden volledig gemonteerd geleverd.


    Conclusie
    Of u nu op zoek bent naar een fietsoverkapping of een rookabri, bij ons vindt u de beste kwaliteit voor de beste prijs. Laat u niet prijstechnisch niet misleiden door de verschillende benamingen zoals "Cologne" en kies voor de betrouwbare en voordelige Keulen overkapping van SKWShop. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek zelf het verschil in prijs.


    Wilt u meer weten over onze producten?

    Bezoek onze website of neem contact met ons op via e-mail of telefoon (*31(0)502806970).  Wij helpen u graag verder bij het vinden van de perfecte overkapping voor uw situatie.

    SKWShop.nl - Buiten de sterkste!

    M: info@skwshop.nl


    De montage van een overkapping met een lengte van 20 meter waarvan het voorste gedeelte een afsluitbare berging wordt met wanden van staalmatten. De rest wordt als fietsoverkapping ingezet.





    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten