maandag 26 augustus 2024

Kantoorunits op maat: SKWShop.nl

 

 

7 luxe kantoorunits (uit onze populaire W-serie) inclusief elektra geleverd en geplaatst op het bordes bij Arthrex in Venlo


SKW levert kwaliteit in Venlo en ver daarbuiten natuurlijk...

Bij SKWShop hebben we recentelijk fase 1 afgerond van een indrukwekkend project in Venlo, waar we zeven op maat gemaakte kantoorunits hebben afgeleverd. Deze units, allemaal geplaatst op een bordes, vormen een mooie aanvulling op het terrein. Onze klant is zeer tevreden met het resultaat, en wij kijken uit naar fasa 2 van deze opdracht.




Kantoorunits uit de W-serie. Topkwaliteit voor een zeer concurrerende prijs. 


Uw kantoorunits  voor binnen en buiten

Bij SKWShop begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om kantoorruimte. Daarom bieden we volledig op maat gemaakte kantoorunits aan, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of het nu gaat om een mobiele kantoorunit met hijsogen of heftruckvoorziening, of om grote, permanente kantoorunits inclusief meerlaagse opties met trapopgang en bordes, wij kunnen het realiseren. 



Een meerlaags- kantoorunit met bordes en trapopgang, geheel in RAL 9005 (diepzwart) Deze staat in Amsterdam. Afmetingen 6x3m.


Flexibiliteit in ontwerp en uitvoering

Onze kantoorunits kunnen volledig gemonteerd worden geleverd met een breedte tot 3 meter en een lengte tot 9 meter. Indien we niet op de plek kunnen komen met de volledig gemonteerde unit, kunnen we deze ter plekke opbouwen of in geprefabriceerde delen leveren. Dit betekent dat we zelfs op de meest uitdagende locaties uw kantoorunit kunnen installeren. We bieden tal van aanpassingsmogelijkheden, zoals airconditioning, verwarming, en kantoorunits met maximale geluidsreductie, zoals ons Model VC, dat ideaal is voor industriële omgevingen. (Ook zeer geschikt voor natte ruimtes). Model VC is het absolute kwalitatieve topsegment.



Het lossen van VC-kantoorunits 2 stuks 2x2m. Deze hebben we geleverd aan Rijkswaterstaat als meetruimtes voor de waterkwaliteit. Totaal 7 stuks.


SMART Units

Daarnaast hebben we ook onze innovatieve SMART units, die u eenvoudig zelf kunt samenstellen en monteren. Deze flexibele oplossingen zijn perfect voor wie op zoek is naar een snelle, efficiënte en betaalbare kantoorruimte. Hat andere voordeel van deze luxe kantoorunit voor de binnenruimte dat we deze zeer snel kunnen leveren < 3 weken!

Deze units zijn opgebouwd uit panelen met een veer-groef verbinding > U heeft hierbij de keuze uit een groot aantal panelen:

  • -half glas panelen
  • -vol glas panelen 
  • -deurpanelen, links en rechtsdraaiend
  • -volwand panelen

U kiest dus zelf de gewenste panelen en stelt zo snel en eenvoudig uw kantoorunit samen.



Onze SMART Unit, het kantoor dat u snel en eenvoudig zelf samenstelt. Deze heeft afmetingen: 3.45 x 6.7m.


Meer dan alleen kantoorunits

Naast kantoorunits leveren wij ook een breed scala aan andere modulaire oplossingen. Denk hierbij aan kassa-units, kassahuisjes vanaf slechts 1,2 x 1,2 meter, en volledig uitgeruste portiersloges inclusief sanitair. Bij SKWShop streven we ernaar om voor elke situatie een passende oplossing te bieden.



Twee van onze VC kassa units bij Friesland Campina. Deze worden als wachthuisje voor de chauffeurs ingezet. 


Waarom kiezen voor SKWShop?

Kiezen voor SKWShop betekent kiezen voor kwaliteit, maatwerk en klantgerichtheid. Of het nu gaat om een eenmalige unit of een grootschalig project, wij zorgen ervoor dat uw kantoorunit perfect aansluit bij uw behoeften. Onze units zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, met minimale onderhoudskosten en maximale functionaliteit.


Bent u op zoek naar een kantoorunit op maat? Neem contact op met SKWShop en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee en leveren altijd een oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften. Of het nu gaat om een enkele unit of een compleet complex, bij SKWShop bent u aan het juiste adres.

Maatwerk - Vakwerk
SKWShop.nl - Uw raadgevend totaal-leverancier. 

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.


M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970



Een volle vracht kantoorunits. Keurig verpakt aangekomen bij de eindklant.


dinsdag 20 augustus 2024

Voetbaldoel met basketbal Model VBC200: De ultieme combinatie voor speel- en schoolpleinen




Bent u op zoek naar een duurzame en veilige speeltoestel voor uw speel- of schoolplein? Ontdek dan het VBC200 voetbaldoel met basketbalcombinatie. Dit veelzijdige toestel biedt eindeloos speelplezier voor kinderen van alle leeftijden en is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

Onverwoestbaar en veilig ontwerp
Het VBC200 model is een volledig gelast aluminium voetbaldoel van 3 x 2 meter, speciaal ontworpen voor intensief gebruik op speelplaatsen en schoolpleinen. Het kader van 80 x 80 mm dik aluminium is voorzien van vier bevestigingspunten, waardoor het stevig op de ondergrond wordt vastgezet. Met een diepte van 80 cm biedt dit doel de perfecte afmetingen voor elke voetbalwedstrijd.

Veiligheid staat bij ons voorop. De door en door gelaste spijlen met een diameter van 40 mm hebben een onderlinge afstand van 83 mm, wat zorgt voor een robuuste constructie die voldoet aan de strenge veiligheidsnormen van de NHI voor kinderdagverblijven, speeltuinen en speelplaatsen.


Veelzijdig speelplezier met basketbal en voetbal
Wat het VBC200 model echt bijzonder maakt, is de geïntegreerde basketbalunit. Het basketbalsysteem bestaat uit een aluminium bord van 60 x 90 cm, voorzien van een rode wedstrijdring en netje. Deze combinatie maakt het toestel tot een absolute aanwinst voor elk speelplein, waar kinderen naar hartenlust kunnen voetballen én basketballen.


Bijna iedere ral kleur mogelijk.


Kwaliteit en duurzaamheid voor buitenruimtes
Het VBC200 model is leverbaar in een naturel uitvoering, geanodiseerd aluminium dat zijn mooie uitstraling behoudt. Voor diegenen die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde uitstraling, is de unit ook leverbaar in een ral kleur naar keuze, dankzij een duurzame geharde poedercoating. Dit zorgt niet alleen voor een aantrekkelijk uiterlijk, maar ook voor extra bescherming tegen weersinvloeden, waardoor de levensduur van het toestel aanzienlijk wordt verlengd.


Eenvoudige bevestiging en montageopties
De bevestiging van de VBC200 is eenvoudig dankzij de aangelaste voetplaten met voorgeboorde gaten van Ø13 mm. Hiermee kunt u het toestel gemakkelijk met M12 bouten op het maaiveld bevestigen. Voor betonnen ondergronden raden we bouten of draadeinden met een lengte van ca. 12 cm aan. Optioneel leveren wij prefab betonpoeren van 30 x 30 x 30 cm voor extra stabiliteit, tegen een meerprijs van €30,60 per stuk, exclusief btw.


Afgebeeld voetbaldoel basketbal combinatie VBC200 in een frisse groen kleur


Als u de montage liever aan professionals overlaat, kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen. De prijs hiervan is afhankelijk van de locatie en de ondergrond.


Bestellen en contact
Het VBC200 voetbaldoel met basketbalcombinatie is al verkrijgbaar vanaf  €2.616,00. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw speel- of schoolplein.


Kies voor de VBC200 en geef uw leerlingen of jeugd de mogelijkheid om volop te sporten en spelen met dit hoogwaardige en veilige speeltoestel!


SKWShop.nl - Buiten de sterkste

Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970

maandag 12 augustus 2024

Boomroosters, Boomkorven en Boombeschermingen

 

Onze boomroosters, niet alleen voor de openbare, publiek ruimte, maar ok een verfraaiing van uw tuin


Waarom SKWshop.nl ook dan het juiste adres is.

Wanneer we nadenken over de bescherming van bomen in stedelijke omgevingen, zijn boomroosters, boomkorven en andere vormen van boombescherming essentieel. Ze zorgen niet alleen voor het behoud van het groen in onze steden, maar dragen ook bij aan een veilige en duurzame omgeving. In dit blog bespreken we het belang van deze producten en waarom SKWshop.nl de beste keuze is voor al uw boombeschermingsoplossingen.


Wat zijn boomroosters en waarom zijn ze belangrijk?

Boomroosters zijn metalen of kunststof roosters die rond de stam van een boom worden geplaatst, meestal op straatniveau. Ze bieden bescherming tegen voetgangers, voertuigen en andere potentiële gevaren. Bovendien helpen ze de wortels van de boom te beschermen, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een goede waterafvoer en beluchting van de grond. Dit draagt bij aan de gezondheid en groei van de boom.


Boomroosters, rond of vierkant. SKWshop heeft een ruim assortiment, modellen, afmetingen en uitvoeringen.

Onze boomroosters en boomkorven zijn in bijna iedere afmeting leverbaar, rond of vierkant.
Met of zonder grondframe. En ook als het om de kleur gaat, hebben we en zeer ruime keuze.

Voordelen van boomroosters:

Bescherming van de wortels: Boomroosters voorkomen dat de wortels van de boom beschadigd raken door druk van bovenaf.

Esthetische waarde: Ze voegen een strak en professioneel uiterlijk toe aan stedelijke omgevingen.

Veiligheid: Boomroosters verminderen het risico op struikelgevaar door ongelijkmatige grond rondom de boom.


Boomkorven: De onmisbare bescherming voor jonge bomen

Boomkorven, ook wel boomhekken genoemd, zijn metalen structuren die rond jonge bomen worden geplaatst om ze te beschermen tegen schade door bijvoorbeeld voertuigen, fietsen of vandalisme. Deze korven zorgen ervoor dat jonge bomen veilig kunnen opgroeien tot sterke, volwassen exemplaren.


Boomkorven, verticale boombeschermers. Naast functioneel ook een verfraaiing van de omgeving.


Voordelen van boomkorven:

Bescherming tegen fysiek letsel: Voorkomt dat de stam van de boom beschadigd raakt door externe factoren.

Ondersteuning van groei: Biedt extra ondersteuning aan jonge bomen die nog niet sterk genoeg zijn om op eigen kracht te overleven.

Duurzaamheid: Boomkorven zijn gemaakt van robuuste materialen zoals staal, wat zorgt voor een lange levensduur.

Overige boombescherming

Naast boomroosters en boomkorven zijn er nog diverse andere producten die bijdragen aan de bescherming van bomen. Denk hierbij aan aanrijdbeugels en antirambeugels.


Boombeugels ook zeer geschikt voor het beschermen van bijvoorbeeld lantaarnpalen


Waarom kiezen voor SKWshop.nl?

Bij SKWshop.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan boombeschermingsproducten. Of u nu op zoek bent naar boomroosters, boomkorven of andere vormen van boombescherming, SKWshop.nl biedt producten van de hoogste kwaliteit. Onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en optimale bescherming te bieden, zelfs in de meest uitdagende stedelijke omgevingen.


Voordelen van SKWshop.nl

Uitgebreid assortiment: Wij bieden een breed scala aan producten, waardoor u altijd de juiste oplossing vindt voor uw situatie.

Hoge kwaliteit: Al onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de elementen.

Uitstekende klantenservice: Ons team van experts staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Scherpe prijzen!



Boomroosters met zitmogelijkheid. Een zeer fraaie combinatie



Conclusie

Boomroosters, boomkorven en andere vormen van boombescherming zijn essentieel voor het behoud en de gezondheid van bomen in stedelijke gebieden. Bij SKWshop.nl vindt u een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten die zijn ontworpen om uw bomen de beste bescherming te bieden. Bezoek onze website en ontdek hoe wij u kunnen helpen om een groenere, veiligere omgeving te creëren.


SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte.
Ook voor uw boombescherming het juiste adres.


M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970

zondag 11 augustus 2024

Basketbalpalen voor 3 tegen 3 en meer....



Onze basketbalpaal model Profi, ideaal voor zowel de recreant als de professionele basketballer.
Voorzien van een Plexiglas basketbalbord en naar keuze een vaste basketbalring of een verende dunkring.


SKWshop: Ook de beste keuze voor uw 3 tegen 3 basketbalpaal

Nederland is uitgegroeid tot een wereldtopper op het gebied van 3 tegen 3 basketbal, ook wel bekend als pleintjesbasketbal. Dit hebben we gezien op de Olympische spelen waar onze mannen een gouden plak behaald hebben op een sport waar internationaal veel concurrentie is. Een geweldige prestatie! Deze snelle en dynamische variant van de sport wint steeds meer en meer aan populariteit, vooral onder jongeren die de sport op de hoek van de straat beoefenen. Misschien al wel weer de volgende Olympisch kampioenen zijn zich aan het ontwikkelen, en daar speelt het juiste materiaal een essentiële rol. 

En.....een basketbalpaal op een plein is voor een ieder toegankelijk! Draagt tevens bij aan socialisatie, integratie en het bestrijden van bewegingsarmoede :-)

Bij SKWshop begrijpen we het belang van kwaliteit en duurzaamheid als het gaat om basketbalpalen. Ons ruime assortiment biedt voor ieder wat wils: van recreatieve basketbalpalen tot en met professionele outdoor basketbalpalen die voldoen aan de hoogste normen. 


Antivandalisme basketbalpaal met wedstrijdbord model Heavy


Geluidsarme en antivandalisme basketbalpalen

Op speel- en schoolpleinen is het belangrijk dat basketbalpalen veilig en duurzaam zijn. Daarom bieden wij geluidsarme en antivandalisme basketbalpalen die speciaal zijn ontworpen om lang mee te gaan in een publieke omgeving. Deze palen zijn bestand tegen intensief gebruik en blijven jarenlang in topconditie, zonder overlast te veroorzaken voor de omgeving.


De basketbalpaal die u met uw jeugd mee kunt laten groeien. Onze verstelbare basketbalpalen model Rothe+


SKWshop: Uw betrouwbare partner in basketbalpalen

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige basketbalpaal voor recreatief gebruik of een professionele installatie voor een sportvereniging, bij SKWshop bent u aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een breed assortiment aan kwalitatieve basketbalpalen tegen scherpe prijzen, maar ook de mogelijkheid tot installatie en montage van uw basketbalpaal. Onze experts zorgen ervoor dat de paal stevig en veilig wordt geplaatst, zodat u er direct van kunt genieten. Of u nu op zoek bent naar een recreatiebasketbalpaal, wedstrijd basketbalpalen voor het 3 tegen 3 spel of een compleet court. Bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Onze Profi basketbalpalen hebben een oversteek van maar liefst 165cm. Deze staat in Leiden, een echte basketbalstad, waar we meerdere geplaatst hebben van deze. De perfecte basketbalpaal voor 3 tegen 3.



Losse basketbalborden en basketbalringen

Bent u op zoek naar hoogwaardige losse basketbalborden en -ringen? Wij bieden ook dan een uitgebreid assortiment, van antivandaal-oplossingen tot professionele wedstrijdborden en robuuste dunkringen, perfect voor de buitenruimte. Ook deze producten zijn ontworpen voor duurzaamheid en intensief gebruik, ideaal voor scholen, sportverenigingen en openbare speelplaatsen. Of u nu een nieuw sportveld wilt inrichten of een bestaande locatie wilt upgraden, wij hebben de juiste oplossing voor u. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop, zodat u zorgeloos kunt genieten van het spel. 


Ook basketbalpalen met verschillende bordhoogtes, zodat iedereen op uw speel- of schoolplein aan zijn of haar trekken komt.


Voetbalkooien

Daarnaast hebben we onlangs weer een mooie sportkooi in Heerlen opgeleverd: een fraaie voetbal-basketbalcombinatie met geluidsarme wanden. Deze sportkooi is voorzien van een Granuplast rolcoating met stroefheidskorrel, witte voetbalbelijning en gele basketbalbelijning. Dezelfde speelvloer kunnen we ook leveren als u een 3 tegen 3 basketbalveld wilt realiseren.



De voetbalkooi met basketbal in Heerlen. Een topcourt uit onze populaire Premiumserie. 

SKWshop, ook op het gebied van pannakooien en voetbalkooien 1 van de sterkste spelers in de markt.
Dit kunt u zelf zien aan het grote aantal referenties dat we hebben op onze website (dit geldt ook voor onze basketbalpalen).



SKWshop.nl - Kwaliteit voor messcherpe prijzen!

Kies voor de kwaliteit en expertise van SKWshop en maak van uw pleintje een echte sportarena. Met onze basketbalpalen legt u de basis voor de volgende generatie topsporters! Bezoek SKWshop.nl voor meer informatie en ontdek ons uitgebreide aanbod.


SKWShop.nl - Uw raadgevend totaal leverancier voor de buitenruimte!
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.

Pleintjes basketbalpalen voor ieder budget. Iedere leeftijd en iedere doelgroep! 

M: info@skwshop.nl
T*31(0)502806970



Ook onze antivandalisme basketbalpaal model Heavy is met twee basketbalborden leverbaar



woensdag 7 augustus 2024

SKWShop: Overkappingen voor ieder vraagstuk

 


Onze fietsoverkapping model Karin in een lengte van 8.6m met wanden van trapeziumplaat in ral 9002 Een zeer voordelige overkapping waar u jarenlang plezier van heeft. 


SKWShop: Ook zeer sterk in overkappingen

Welkom bij SKWShop, dé specialist in overkappingen. Of u nu op zoek bent naar een praktische rookoverkapping, een stijlvolle fietsoverkapping, een functioneel bushokje, of een robuuste automaatoverkapping, bij ons vindt u het allemaal. Wij bieden oplossingen voor elk budget en iedere stijl, van eenvoudige budgetoplossingen tot luxe designmodellen.


Rookoverkappingen: beschermd en comfortabel

Onze rookoverkappingen bieden een ideale oplossing voor bedrijven en openbare ruimtes waar roken alleen in aangewezen zones is toegestaan. Deze overkappingen zorgen voor beschutting tegen weer en wind, waardoor rokers altijd comfortabel staan. Voor iedere smaak, ieder budget en ieder vraagstuk beiden we een passende oplossing.


Een rookabri - rokersoverkapping uit onze populaire Keulenserie. Deze overkapping is in bijna iedere afmeting leverbaar en kan tevens voorzien worden van zitbanken, een groen Sedum-dak, LED met sensor en zelfs een heater met sensor en timer.



Fietsoverkappingen: Veilig en duurzaam

Bij SKWShop begrijpen we het belang van goede fietsoverkappingen. Onze fietsoverkappingen beschermen fietsen tegen de elementen en zorgen voor een georganiseerde en nette stalling. Met verschillende ontwerpen en materialen bieden wij duurzame oplossingen die passen bij uw specifieke wensen en de uitstraling van uw locatie.


Onze modern vormgegeven fietsoverkapping model City. Wanden van ESG gehard veiligheidsglas en het dak van gelamineerd veiligheidsglas. 


Onze hardloper, het meest verkochte model fietsoverkapping. Overkappingen model BF1000. Leverbaar in bijna iedere afmeting. Onze top aanbieding, nog altijd voor superprijzen, inclusief montage en funderingen. Afgebeeld een 4.5m uitvoering, Ideaal voor ca 12 fietsen.



Bushokjes: praktisch en betrouwbaar

Onze bushokjes zijn ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. Ze bieden beschutting voor wachtende passagiers en zijn bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Of het nu gaat om een eenvoudige oplossing of een geavanceerd design, wij hebben het bushokje dat bij uw behoeften past.



Onze busabri - bushokje Palermo in een 4 meter uitvoering met zitbanken. Hiervan hebben we diverse op het Hoofdstation in Groningen geplaatst.


Automaatoverkappingen: Bescherming voor uw voorzieningen

Automaatoverkappingen zijn essentieel voor het beschermen van verkoop- en kaartautomaten tegen weer en wind. Bij SKWShop bieden we diverse modellen die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een nette en professionele uitstraling van uw locatie.


Automaatoverkapping, hier zijn we aan het testen en filmen in Rotterdam met een blikjes inzamelingsautomaat. Een fraaie overkapping uit onze Keulenserie. 


Van budgetoplossingen tot design: Voor elk wat wils

Bij SKWShop vindt u een breed scala aan overkappingen die aansluiten bij elke budget en stijl. Onze budgetoplossingen bieden uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, terwijl onze designmodellen uitblinken in esthetiek en innovatieve features/opties.


Gereed voor transport 5 van onze design overkappingen model Regenburg. Een rookabri in paraplumodel.


Waarom kiezen voor SKWShop?

Kwaliteit en Duurzaamheid: Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan.

Diversiteit in aanbod: Of u nu een eenvoudig of luxe model zoekt, wij hebben de juiste oplossing voor u.
Klantgerichte service: Wij denken met u mee en bieden maatwerk waar nodig.
Scherpe prijzen: Betaalbare overkappingen zonder in te boeten op kwaliteit.

Ontdek ons volledige assortiment op onze website en neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Bij SKWShop bent u verzekerd van een overkapping die perfect aansluit bij uw wensen en eisen. Maatwerk - Vakwerk!


SKWShop – Ook sterk in overkappingen. Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.

In dit blog hebben we slechts enkele voorbeelden uit ons zeer ruime assortiment overkappingen laten zien. Bezoek onze website > overkappingen voor al onze mogelijkheden.

Bij directe vragen
M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970



Deze overkappingen, 3 stuks van onze fietsoverkapping model BF1000 met een lengte van 4 meter hebben we afgelopen week nog opgeleverd. Alle in de verzinkte uitvoering.






dinsdag 6 augustus 2024

Pannakooi, het combicourt van SKWShop: Pannakooi met basketbal

 



Het leukste mini court van Nederland. Pannakooi 7.5 x 15m met basketbal.


Een geluids- en vandalisme-arme pannakooi basketbalcombi (kleine voetbalkooi) met basketbalvoorziening. Het leukste mini-court van Nederland. Diverse afmetingen mogelijk, zoals ook als een voetbalkooi van 10 x 20 meter met basketbal. Onze mini-multi-courts zijn een aanwinst voor uw jeugd en bieden het leukste court van Nederland.


Voordeelmaanden voor pannavelden en pannakooien! Actieprijzen!

Bij SKWShop kunt u nog steeds profiteren van de voordeelmaanden voor al onze pannavelden en pannakooien. Geniet van aantrekkelijke actieprijzen voor onze hoogwaardige producten.


Basketbal en pannasoccer in eén

Deze pannakooi biedt een duurzame en degelijke combinatie van panna-voetbal en mini-basketbal. U kunt elkaar poorten, dollen en scoren tijdens een potje pannavoetbal, of even heerlijk basketballen. Beide sporten zijn mogelijk in dit leuke mini-combi court. Het is absoluut een ideale multi-sportkooi voor kleine ruimtes en het leukste mini-court van Nederland!


Deze is tevens voorzien van en rode vloercoating en sportbelijningen


Duurzaam en degelijk

De pannakooien van SKWShop zijn uitgevoerd met duurzame kokerprofielen, voorzien van kunststofblokken en afgedekt met een doorlopende metalen strip. Het security-systeem zorgt voor een contact-geluidsdempende werking en maakt de pannakooi zeer degelijk. Dit resulteert in een stille pannakooi c.q. kleine voetbalkooi met basketbal.


Speciaal ontwikkelde combinatie

Onze pannakooi is voorzien van een door ons  speciaal ontwikkelde mini voetbaldoelen-basketbalcombinatie met een geluidsarm antivandalen basketbalbord. Dit zorgt voor een veilige en plezierige sportervaring. Deez zijn trouwens ook los verkrijgbaar. Voetbaldoel - basketbal-combinatie model VBC180


Specificaties en opties pannakooi combi:

Kleuropties Pannaveld:

  • Verzinkt
  • Groen, RAL 9006
  • Zwart, RAL 9005
  • Antraciet, RAL 7016
  • Andere RAL-kleuren op aanvraag


Kleuropties voetbaldoel-basketbalcombinatie:

  • Verzinkt en gepoedercoat in een RAL-kleur van uw keuze


Kleuropties geluids- en vandalisme-basketbalbord:

  • Verzinkt of in een RAL-kleur van uw keuze

Onze volledig gelaste voetbaldoel basketbalcombinatie model VBC180. De ultieme duurzaamheid.


Overige opties:

  • Verhoogde wanden
  • Lage zijden voorzien van een speciaal gezet leunprofiel
  • Uitvoeren met dubbel aantal staanders
  • Afsluitbare poort
  • Verlichting van uw pannaveld of pannakooi


Onze pannakooi-basketbalcombinatie is ook leverbaar in een uitvoering van 10 x 20 meter. Voor de ondergrond van dit basketbal-pannaveld is een goed gelegde tegelvloer of een bestaande asfaltvloer een prima optie.


Pannakooi uitgevoerd in 10x20m met speciaal gezet leunprofiel op de lage lange wanden


Onze mogelijkheden:

  • Vloercoating in een fraaie kleur en/of sportbelijningen aanbrengen
  • Kunstgras Multiplay, zandgevuld, met maar liefst 10.000 speeluren of 8 jaar garantie! Ook zeer geschikt voor basketbal
  • Valdempende rubberen tegels


Veilig spelen en sporten
Onze pannavelden en pannakooien voldoen aan de hoogste veiligheidsrichtlijnen. Voor meer informatie over veiligheid en veilig spelen, kunt u lezen over pannavelden, sportkooien en veiligheid op onze website.


Bezoek onze website voor meer informatie over onze pannavelden, pannakooien en andere sportoplossingen. Maak van uw speelterrein het leukste mini-court van Nederland met de combicourts van SKWShop




SKWShop.nl. De sterkste in uw pannakooi en voetbalkooi op maat!