dinsdag 20 augustus 2024

Voetbaldoel met basketbal Model VBC200: De ultieme combinatie voor speel- en schoolpleinen




Bent u op zoek naar een duurzame en veilige speeltoestel voor uw speel- of schoolplein? Ontdek dan het VBC200 voetbaldoel met basketbalcombinatie. Dit veelzijdige toestel biedt eindeloos speelplezier voor kinderen van alle leeftijden en is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

Onverwoestbaar en veilig ontwerp
Het VBC200 model is een volledig gelast aluminium voetbaldoel van 3 x 2 meter, speciaal ontworpen voor intensief gebruik op speelplaatsen en schoolpleinen. Het kader van 80 x 80 mm dik aluminium is voorzien van vier bevestigingspunten, waardoor het stevig op de ondergrond wordt vastgezet. Met een diepte van 80 cm biedt dit doel de perfecte afmetingen voor elke voetbalwedstrijd.

Veiligheid staat bij ons voorop. De door en door gelaste spijlen met een diameter van 40 mm hebben een onderlinge afstand van 83 mm, wat zorgt voor een robuuste constructie die voldoet aan de strenge veiligheidsnormen van de NHI voor kinderdagverblijven, speeltuinen en speelplaatsen.


Veelzijdig speelplezier met basketbal en voetbal
Wat het VBC200 model echt bijzonder maakt, is de geïntegreerde basketbalunit. Het basketbalsysteem bestaat uit een aluminium bord van 60 x 90 cm, voorzien van een rode wedstrijdring en netje. Deze combinatie maakt het toestel tot een absolute aanwinst voor elk speelplein, waar kinderen naar hartenlust kunnen voetballen én basketballen.


Bijna iedere ral kleur mogelijk.


Kwaliteit en duurzaamheid voor buitenruimtes
Het VBC200 model is leverbaar in een naturel uitvoering, geanodiseerd aluminium dat zijn mooie uitstraling behoudt. Voor diegenen die op zoek zijn naar een gepersonaliseerde uitstraling, is de unit ook leverbaar in een ral kleur naar keuze, dankzij een duurzame geharde poedercoating. Dit zorgt niet alleen voor een aantrekkelijk uiterlijk, maar ook voor extra bescherming tegen weersinvloeden, waardoor de levensduur van het toestel aanzienlijk wordt verlengd.


Eenvoudige bevestiging en montageopties
De bevestiging van de VBC200 is eenvoudig dankzij de aangelaste voetplaten met voorgeboorde gaten van Ø13 mm. Hiermee kunt u het toestel gemakkelijk met M12 bouten op het maaiveld bevestigen. Voor betonnen ondergronden raden we bouten of draadeinden met een lengte van ca. 12 cm aan. Optioneel leveren wij prefab betonpoeren van 30 x 30 x 30 cm voor extra stabiliteit, tegen een meerprijs van €30,60 per stuk, exclusief btw.


Afgebeeld voetbaldoel basketbal combinatie VBC200 in een frisse groen kleur


Als u de montage liever aan professionals overlaat, kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen. De prijs hiervan is afhankelijk van de locatie en de ondergrond.


Bestellen en contact
Het VBC200 voetbaldoel met basketbalcombinatie is al verkrijgbaar vanaf  €2.616,00. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw speel- of schoolplein.


Kies voor de VBC200 en geef uw leerlingen of jeugd de mogelijkheid om volop te sporten en spelen met dit hoogwaardige en veilige speeltoestel!


SKWShop.nl - Buiten de sterkste

Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten