maandag 26 augustus 2024

Kantoorunits op maat: SKWShop.nl

 

 

7 luxe kantoorunits (uit onze populaire W-serie) inclusief elektra geleverd en geplaatst op het bordes bij Arthrex in Venlo


SKW levert kwaliteit in Venlo en ver daarbuiten natuurlijk...

Bij SKWShop hebben we recentelijk fase 1 afgerond van een indrukwekkend project in Venlo, waar we zeven op maat gemaakte kantoorunits hebben afgeleverd. Deze units, allemaal geplaatst op een bordes, vormen een mooie aanvulling op het terrein. Onze klant is zeer tevreden met het resultaat, en wij kijken uit naar fasa 2 van deze opdracht.




Kantoorunits uit de W-serie. Topkwaliteit voor een zeer concurrerende prijs. 


Uw kantoorunits  voor binnen en buiten

Bij SKWShop begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om kantoorruimte. Daarom bieden we volledig op maat gemaakte kantoorunits aan, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of het nu gaat om een mobiele kantoorunit met hijsogen of heftruckvoorziening, of om grote, permanente kantoorunits inclusief meerlaagse opties met trapopgang en bordes, wij kunnen het realiseren. 



Een meerlaags- kantoorunit met bordes en trapopgang, geheel in RAL 9005 (diepzwart) Deze staat in Amsterdam. Afmetingen 6x3m.


Flexibiliteit in ontwerp en uitvoering

Onze kantoorunits kunnen volledig gemonteerd worden geleverd met een breedte tot 3 meter en een lengte tot 9 meter. Indien we niet op de plek kunnen komen met de volledig gemonteerde unit, kunnen we deze ter plekke opbouwen of in geprefabriceerde delen leveren. Dit betekent dat we zelfs op de meest uitdagende locaties uw kantoorunit kunnen installeren. We bieden tal van aanpassingsmogelijkheden, zoals airconditioning, verwarming, en kantoorunits met maximale geluidsreductie, zoals ons Model VC, dat ideaal is voor industriële omgevingen. (Ook zeer geschikt voor natte ruimtes). Model VC is het absolute kwalitatieve topsegment.



Het lossen van VC-kantoorunits 2 stuks 2x2m. Deze hebben we geleverd aan Rijkswaterstaat als meetruimtes voor de waterkwaliteit. Totaal 7 stuks.


SMART Units

Daarnaast hebben we ook onze innovatieve SMART units, die u eenvoudig zelf kunt samenstellen en monteren. Deze flexibele oplossingen zijn perfect voor wie op zoek is naar een snelle, efficiënte en betaalbare kantoorruimte. Hat andere voordeel van deze luxe kantoorunit voor de binnenruimte dat we deze zeer snel kunnen leveren < 3 weken!

Deze units zijn opgebouwd uit panelen met een veer-groef verbinding > U heeft hierbij de keuze uit een groot aantal panelen:

  • -half glas panelen
  • -vol glas panelen 
  • -deurpanelen, links en rechtsdraaiend
  • -volwand panelen

U kiest dus zelf de gewenste panelen en stelt zo snel en eenvoudig uw kantoorunit samen.



Onze SMART Unit, het kantoor dat u snel en eenvoudig zelf samenstelt. Deze heeft afmetingen: 3.45 x 6.7m.


Meer dan alleen kantoorunits

Naast kantoorunits leveren wij ook een breed scala aan andere modulaire oplossingen. Denk hierbij aan kassa-units, kassahuisjes vanaf slechts 1,2 x 1,2 meter, en volledig uitgeruste portiersloges inclusief sanitair. Bij SKWShop streven we ernaar om voor elke situatie een passende oplossing te bieden.



Twee van onze VC kassa units bij Friesland Campina. Deze worden als wachthuisje voor de chauffeurs ingezet. 


Waarom kiezen voor SKWShop?

Kiezen voor SKWShop betekent kiezen voor kwaliteit, maatwerk en klantgerichtheid. Of het nu gaat om een eenmalige unit of een grootschalig project, wij zorgen ervoor dat uw kantoorunit perfect aansluit bij uw behoeften. Onze units zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, met minimale onderhoudskosten en maximale functionaliteit.


Bent u op zoek naar een kantoorunit op maat? Neem contact op met SKWShop en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij denken graag met u mee en leveren altijd een oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften. Of het nu gaat om een enkele unit of een compleet complex, bij SKWShop bent u aan het juiste adres.

Maatwerk - Vakwerk
SKWShop.nl - Uw raadgevend totaal-leverancier. 

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.


M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970



Een volle vracht kantoorunits. Keurig verpakt aangekomen bij de eindklant.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten