maandag 2 september 2024

Fietsoverkapping model Velo

 


Fietsoverkapping Velo met een lengte van 5 meter. Ideaal voor ca 12 fietsen. Voorzien van aanleunbeugels met tussenbuis.


SKWShop: Ruim assortiment rijwielverkappingen voor ieder budget, ieder vraagstuk en smaak een passende oplossing c.q. fietsoverkapping.

Dit blog zetten we onze fietsoverkapping model Vela in de schijnwerpers. Slechts 1 van onze vele mogelijkheden als het om fietsoverkappingen gaat.

Duurzaam minimalisme - klein maar fijn
Bent u op zoek naar een eenvoudige, voordelige, maar hoogwaardige fietsoverkapping die niet alleen de veiligheid van uw fietsen garandeert, maar ook bijdraagt aan de leefbaarheid van uw buitenruimte? Maak dan kennis met onze Velo, een nette rijwieloverkapping die een aanwinst is voor elk terrein.
Model Velo valt in de categorie kleine en voordelige fietsoverkappingen. 

Waarom kiezen voor de Velo fietsoverkapping?
Bescherming van uw fiets vanzelfsprekend en een vaste en nette plek voor uw medewerkers en/of bezoekers. Een duidelijk gemarkeerde plek om de fiets te stallen. Zonder veel te hoeven investeren. Opgeruimd staat netjes in deze voordelige overkapping. Ideaal als u maar een paar fietsplekken nodig heeft.

Duurzaam en robuust
De Velo fietsoverkapping is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur. De constructie garandeert dat uw fietsen veilig staan, ongeacht de weersomstandigheden. Deze overkapping is bestand tegen de tand des tijds en blijft jarenlang een betrouwbare plek om fietsen te stallen.



Fietsoverkapping Velo, lengte 2.5m. Ideaal voor ca 6 fietsen. Ook deze is voorzien van fiets aanleunbeugels met tussenbuis,


Stijlvol design
Velo combineert functionaliteit met een modern design. De strakke lijnen en het gebogen dak zorgen ervoor dat deze fietsoverkapping naadloos in elke omgeving past. Of het nu een woonwijk, een bedrijfsterrein of een openbare ruimte betreft, de Velo fietsoverkapping voegt een vleugje elegantie toe.
Minimalisme op zijn mooist!

Leverbare kleuren:
Bijna iedere standaard RAL kleur is mogelijk en daardoor kunt u deze rijwielstalling perfect bij uw huisstijl of omgeving aan laten sluiten.

Leverbare afmetingen:
De Velo fietsoverkapping is verkrijgbaar in twee formaten:

  • 2,5 meter lang: biedt plaats aan 6 fietsen.
  • 5 meter lang: biedt plaats aan 13 fietsen.

Dit maakt de Velo ideaal voor zowel individuele gebruikers als gedeelde fietsenstallingen.

Montage:
De Velo fietsoverkapping wordt geleverd als bouwpakket en is eenvoudig zelf te monteren. Heeft u liever dat wij het werk voor u doen? Geen probleem, wij kunnen de overkapping ook voor u installeren, inclusief funderingen.


Voor de kleur van uw overkapping kunt u uit bijna iedere standaard RAL kleur kiezen


Prijzen:
-Lengte: 2,5 meter: € 1.998,00 (excl. BTW)
-Lengte: 5.0 meter: € 3.609,00 (excl. BTW)

De verzendkosten bedragen € 255,00 voor de eerste overkapping en € 195,00 voor elke volgende, met uitzondering van de Waddeneilanden. 

Voor montagekosten geldt afhankelijk van locatie en de ondergrond.
Ook voor bijpassende fietsenrekken kunt u bij ons terecht. Een zeer ruim assortiment.


Conclusie:
De Velo fietsoverkapping is meer dan alleen een plek om fietsen te stallen; het is een investering in de leefbaarheid en esthetiek van uw buitenruimte en dat voor voor een zeer scherpe prijs. Of u nu de ruimte wilt optimaliseren in een woonwijk, een bedrijfsterrein, of een recreatiegebied, de Velo fietsoverkapping biedt een fraaie oplossing als u maar een paar fietsplekken nodig bent.

Zoekt u een grote fietsoverkapping, een ander model of een overkapping met dichte wanden?

Zie dan ons gehele assortiment fietsoverkappingen.



Een voorbeeld. Fietsoverkapping model City, deze is in bijna iedere lengte leverbaar.


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag en vragen kosten u tenslotte niets.

SKWShop.nl - Buiten de sterkste!

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten