woensdag 18 september 2024

Rookhok rookabri Model Jena

 

Rookabri - Rookhok Jena Maxi met 3 wanden. De voordelige oplossing voor bedrijf en industrie


 De voordelige rokersoverkapping

Eigenlijk vinden we dat de term rookhok ons assortiment tekort doet, maar omdat hier veel op gezocht wordt, nemen we deze toch maar op in onze teksten. 

Dus.....Bent u op zoek naar een goedkope, maar degelijke rookoverkapping (rookhok) voor uw buitenruimte? Dan is de rookabri model Jena een uitstekende keuze! Deze rokersoverkapping, ook wel rookabri genoemd, combineert praktische bruikbaarheid met duurzaamheid en een betaalbare prijs. Het is de perfecte budgetoplossing voor bedrijven en industrieën die hun buitenruimte willen voorzien van een functioneel rookhok. 

Waarom kiezen voor onze rookabri model Jena?

De rookoverkapping model Jena biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en veilige rookruimte buiten. Het model is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. Enkele voordelen zijn:

  • Betaalbaarheid: De rookabri Jena is een van de voordeligste rokersoverkappingen op de markt.
  • Duurzaam materiaal: Deze rookhokken zijn gemaakt van verzinkte kokerprofielen die, indien gewenst, in grijs-wit (RAL 9002) gepoedercoat kunnen worden voor extra bescherming.
  • Eenvoudige montage: De rookabri wordt geleverd als bouwpakket en dankzij de aangelaste voetplaten is deze eenvoudig op het maaiveld te monteren.
  • Optie voor fundering en montage: U kunt ook kiezen voor montage en fundering door ons team, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.
En... geven wij de laagste prijsgarantie voor deze lijn overkappingen

Op klantverzoek gecoat in ral 9005 (diepzwart) Rookabri Jena Maxi, ideaal voor 4 tet 5 personen


Twee uitvoeringen van de Rookabri Jena

De rookabri Jena is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen, afhankelijk van uw wensen en de ruimte die u beschikbaar heeft:

  1. Rookabri Jena - Enkele uitvoering
    Deze uitvoering is geschikt voor 2 personen en wordt geleverd met twee zijwanden of drie zijwanden (afhankelijk van de configuratie).

    • Afmetingen: 1.720 x 2.360 x 1.580 mm (buitenmaat).
    • Stahoogte: 2.200 mm.
  2. Rookabri Jena Maxi - Dubbele uitvoering
    Voor grotere groepen kunt u kiezen voor de Jena Maxi, geschikt voor 4 tot 5 personen. Deze uitvoering heeft meer ruimte en is beschikbaar met één zijwand en een achterwand, of met twee zijwanden en een achterwand.

    • Afmetingen: 2.960 x 2.360 x 1.580 mm (buitenmaat).
    • Stahoogte: 2.200 mm.


De kleine uitvoering van dit "rookhok" verzinkt en 2 zijwanden


Hoogwaardige afwerking voor extra duurzaamheid

De zijwanden van de rookabri model Jena zijn gemaakt van hoogwaardige golf-PVC-platen. Deze wanden zijn voorzien van leun-profielen, waardoor rokers niet rechtstreeks tegen de platen aanleunen, wat de levensduur van de overkapping aanzienlijk verlengt. Hierdoor worden veelvoorkomende beschadigingen, zoals die vaak te zien zijn bij andere modellen, effectief voorkomen.


Keurig verpakt geleverd.


Conclusie

Als u op zoek bent naar een rookoverkapping die betaalbaar, praktisch en duurzaam is, dan is de Rookabri model Jena de beste keuze voor u. Met opties voor verschillende formaten, snelle levering en zelfs mogelijkheden voor fundering en montage, biedt deze rokersoverkapping alles wat u nodig heeft voor een prettige en veilige rookplek.

Wacht niet langer en kies voor de Rookabri Jena, de voordelige oplossing voor uw rookruimte buiten!

SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte
Ook sterk in rokersoplossingen.

M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970



Geen opmerkingen:

Een reactie posten