maandag 16 september 2024

Fietsenrekken bij SKWshop

 


Onze Spirit Steel. Dit fietsenrek is een leuke blikvanger voor uw buiten. Diverse uitvoeringen leverbaar


We hebben een zeer ruim assortiment aanleunbeugels, designrekken, standaard fietsrekken en rekken met elektrische fietsladers voor scherpe prijzen.

Fietsenrekken zijn een essentieel onderdeel van het straatbeeld in Nederland. Of je nu je fiets parkeert bij het station, je werk, of thuis: een goed fietsenrek biedt de nodige veiligheid en gemak. Bij SKWshop vind je een uitgebreid assortiment aan fietsenrekken voor diverse toepassingen, waaronder aanleunbeugels, design fietsenrekken, standaard fietsenrekken en zelfs fietsenrekken met elektrische fietsladers. In deze blog duiken we dieper in op de verschillende mogelijkheden die je bij SKWshop vindt, en welke voordelen deze bieden.


1. Aanleunbeugels: eenvoudig en effectief

Een aanleunbeugel is een eenvoudige maar effectieve oplossing voor het veilig stallen van je fiets. Deze beugels zijn vaak compact en nemen weinig ruimte in beslag, waardoor ze ideaal zijn voor zowel openbare plaatsen als privéterreinen.


Aanleunbeugels, ook wel fietsnietjes genoemd. Nog altijd een voordelige en zeer duurzame manier om uw fiets tegen te parkeren


Aanleunbeugels van SKWshop zijn gemaakt van duurzame materialen zoals staal, en zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Ze bieden de mogelijkheid om de fiets op meerdere punten vast te maken, wat de kans op diefstal aanzienlijk vermindert. Bovendien passen aanleunbeugels goed in het straatbeeld en zijn ze eenvoudig te monteren.



Onze Loop, een oplossing tussen een aanleunbeugel (fietsnietje) en een gewoon fietsenrek in. Deze is ook geschikt voor vrijstaande plaatsing en daarmee ook ideaal voor evenementen.


2. Design fietsenrekken: Stijlvol en functioneel

Voor wie op zoek is naar een stijlvolle oplossing, biedt SKWshop een selectie aan design fietsenrekken. Deze rekken combineren functionaliteit met een strak en modern ontwerp, waardoor ze perfect passen bij bedrijven, horecagelegenheden of moderne wooncomplexen.

Een design fietsenrek biedt niet alleen een veilige parkeerplek voor fietsen, maar draagt ook bij aan de uitstraling van de omgeving. Of je nu kiest voor een minimalistisch ontwerp of juist voor een opvallende eyecatcher, bij SKWshop vind je het ideale fietsenrek dat aansluit bij jouw wensen.


Fietsenrek model Venice. Bijzonder fraai om te zien.


3. Standaard fietsenrekken: Traditioneel en betrouwbaar

De standaard fietsenrekken die je bij SKWshop vindt, zijn de klassieke keuze voor het stallen van fietsen. Deze rekken bieden plaats aan meerdere fietsen en zijn ontworpen om duurzaam en weerbestendig te zijn.

Standaard fietsenrekken zijn vaak modulair, wat betekent dat je ze gemakkelijk kunt uitbreiden naar wens. Ze zijn geschikt voor scholen, openbare gebouwen en winkelcentra, maar ook voor particulieren die hun fietsen op een georganiseerde manier willen stallen.


Onze meest verkochte fietsenrekken. Model 4000. Voordelig, duurzaam en door de hoge achterkant ook ideaal voor fietsen met schijfremmen. Deze zijn geplaatst in onze rookoverkapping, fietsoverkapping combinatie model Keulen


4. Fietsenrekken met elektrische fietsladers: De toekomst van fietsparkeren

Met de opkomst van elektrische fietsen is er steeds meer behoefte aan fietsenrekken die niet alleen de fiets veilig stallen, maar ook de mogelijkheid bieden om de fiets op te laden. SKWshop speelt hier slim op in met een assortiment aan fietsenrekken met elektrische fietsladers.

Deze fietsenrekken zijn voorzien van geïntegreerde laadpunten waar gebruikers hun elektrische fiets kunnen opladen terwijl ze deze parkeren. Dit is een ideale oplossing voor bedrijven, winkelcentra of andere openbare locaties waar veel fietsverkeer is. Het biedt fietsers extra gemak en stimuleert het gebruik van duurzame transportmiddelen.



Waarom kiezen voor SKWshop?

Bij SKWshop vind je niet alleen een groot aanbod aan fietsenrekken, maar ook uitstekende kwaliteit. Elk product in het assortiment is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Of je nu op zoek bent naar een simpel aanleunrek, een design fietsenrek of een fietsenrek met elektrische fietsladers, SKWshop heeft de juiste oplossing voor jou.

Daarnaast biedt SKWshop uitstekende service en deskundig advies. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste product of advies wilt over de installatie, het team van SKWshop staat altijd voor je klaar.

Conclusie

Of je nu een functioneel standaard fietsenrek nodig hebt, een stijlvol design fietsenrek, een compacte aanleunbeugel of een geavanceerd fietsenrek met elektrische laadmogelijkheden, bij SKWshop ben je aan het juiste adres. Met een breed assortiment aan fietsenrekken voor elke situatie, biedt SKWshop altijd een passende oplossing. Neem vandaag nog een kijkje in het uitgebreide aanbod en ontdek welke fietsenrekken het beste bij jouw wensen passen!


Bezoek SKWshop.nl voor meer informatie en vind jouw ideale fietsenrek.
Buiten de sterkste. Uw raadgevend leverancier voor d e buitenruimte.

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


Ook voor uw fietsoverkapping is SKWshop het juiste adres. Zeer ruim assortiment. Voor ieder vraagstuk en ieder budget een passende oplossing



dinsdag 10 september 2024

Calisthenics en buiten fitnesstoestellen van SKWShop: Voor iedereen, overal

 


Calisthenics toestellen van Revolution 13, Het kwalitatieve topsegment. Hier gemonteerd op een valdempende kunstgras vloer.


Als je denkt aan buiten fitness, denk je misschien meteen aan een wandeling of hardlopen in het park. Maar wat als je je kracht en conditie serieus wilt verbeteren, terwijl je van de frisse buitenlucht geniet? Daar komen de calisthenics en buiten fitnesstoestellen van SKWShop in beeld. Met een zeer ruim assortiment, biedt SKWShop alles wat je nodig hebt om je buiten fitness routine naar een hoger niveau te tillen, ongeacht je leeftijd, fitnessniveau of fysieke beperking.



Den Haag bezig met de montage van een fraai calisthenics park.


Wat is calisthenics?

Calisthenics is een vorm van lichaamsgewichttraining die je helpt kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen op te bouwen zonder dat je dure apparatuur nodig hebt. Je gebruikt je eigen lichaamsgewicht voor oefeningen zoals push-ups, pull-ups, squats en dips. Calisthenics is niet alleen effectief, maar ook enorm veelzijdig. Je kunt het overal doen, maar het wordt nog effectiever met de juiste buiten fitnesstoestellen. Dit is bedoeld voor de serieuze krachtsporter.


Buiten fitnesstoestellen: Voor ieder wat wils

Bij SKWShop vind je een uitgebreide collectie buiten fitnesstoestellen die perfect aansluiten bij de behoeften van verschillende gebruikers:

Kinder fitness: Speciaal ontworpen voor de kleintjes, zodat ze spelenderwijs in beweging komen. Deze toestellen zijn veilig, kleurrijk en duurzaam, en stimuleren kinderen om actief te blijven.



Twee buiten fitness fietsen voor kinderen, slecht een voorbeeld uit ons ruime assortiment kinderfitness toestellen


Toestellen voor mindervaliden: Fitness zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. SKWShop biedt daarom speciale fitnesstoestellen die zijn ontworpen met de behoeften van mindervaliden in gedachten. Zo kan iedereen genieten van de voordelen van een gezonde levensstijl.


Buiten fitnesstoestellen voor krachtsporters: Voor de serieuze krachtsporter heeft SKWShop robuuste en weerbestendige fitnesstoestellen die de meest intense workouts aankunnen. Perfect om je krachttraining naar buiten te verplaatsen. Op dit moment zijn we bezig om een compleet nieuwe lijn toe te voegen. Deze staat binnen enkel weken volledig op onze website. Een aantal buiten fitness toestellen uit deze lijn zijn al geplaatst. De laatste keuze in het menu links.


Onze meest verkochte lijn buiten fitnesstoestellen. De OFM-lijn. Topkwaliteit voor messcherpe prijzen


Installatie en levering: Wat werkt voor jou?

Bij SKWShop begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele opties als het gaat om de levering en installatie van je nieuwe buiten fitnesstoestellen. Wil je de toestellen zelf installeren? Geen probleem, we leveren alles direct op locatie. Heb je liever dat de installatie volledig voor je wordt verzorgd? Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles professioneel en veilig wordt geïnstalleerd, zodat jij je kunt concentreren op je training. Inclusief valdempende ondergrond, indien dit nodig is. Dit hangt af van het type toestel en de mogelijke valhoogte.


Waarom kiezen voor SKWShop?

Uitgebreid assortiment: Of je nu op zoek bent naar kinderfitnesstoestellen, toegankelijke opties voor mindervaliden of professionele apparatuur voor krachtsporters, SKWShop heeft het allemaal.

Kwaliteit en duurzaamheid: Onze toestellen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en intensief gebruik, zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Flexibele installatieopties: Kies wat voor jou het beste werkt, of je nu zelf wilt installeren of het liever aan de professionals overlaat.

Deskundig advies: Niet zeker welke toestellen het beste bij jouw behoeften passen? Ons team staat klaar om je te helpen met deskundig advies.



Fitnesstoestellen uit onze Engelse lijn. Het absolute topsegment.


Begin vandaag nog met uw buiten fitness avontuur

Buiten sporten heeft talloze voordelen, van het verbeteren van je fysieke gezondheid tot het verminderen van stress. Met de calisthenics en buiten fitnesstoestellen van SKWShop, maak je van elke buitenruimte een plek om te trainen en te groeien. Ontdek ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte fitnesstoestellen die bij jouw doelen passen. Bezoek SKWShop en start vandaag nog met het opbouwen van een gezondere, sterkere versie van jezelf!

Ideaal voor scholen, buurtcentra en recreatie- en vakantieparken.


Montage van onze toestellen uit de OFM-lijn in een penitiare inrichting in Brussel

SKWShop.nl Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. 

M: info@skwshop.nl
T*31(0)502806970

maandag 2 september 2024

Fietsoverkapping model Velo

 


Fietsoverkapping Velo met een lengte van 5 meter. Ideaal voor ca 12 fietsen. Voorzien van aanleunbeugels met tussenbuis.


SKWShop: Ruim assortiment rijwielverkappingen voor ieder budget, ieder vraagstuk en smaak een passende oplossing c.q. fietsoverkapping.

Dit blog zetten we onze fietsoverkapping model Vela in de schijnwerpers. Slechts 1 van onze vele mogelijkheden als het om fietsoverkappingen gaat.

Duurzaam minimalisme - klein maar fijn
Bent u op zoek naar een eenvoudige, voordelige, maar hoogwaardige fietsoverkapping die niet alleen de veiligheid van uw fietsen garandeert, maar ook bijdraagt aan de leefbaarheid van uw buitenruimte? Maak dan kennis met onze Velo, een nette rijwieloverkapping die een aanwinst is voor elk terrein.
Model Velo valt in de categorie kleine en voordelige fietsoverkappingen. 

Waarom kiezen voor de Velo fietsoverkapping?
Bescherming van uw fiets vanzelfsprekend en een vaste en nette plek voor uw medewerkers en/of bezoekers. Een duidelijk gemarkeerde plek om de fiets te stallen. Zonder veel te hoeven investeren. Opgeruimd staat netjes in deze voordelige overkapping. Ideaal als u maar een paar fietsplekken nodig heeft.

Duurzaam en robuust
De Velo fietsoverkapping is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur. De constructie garandeert dat uw fietsen veilig staan, ongeacht de weersomstandigheden. Deze overkapping is bestand tegen de tand des tijds en blijft jarenlang een betrouwbare plek om fietsen te stallen.



Fietsoverkapping Velo, lengte 2.5m. Ideaal voor ca 6 fietsen. Ook deze is voorzien van fiets aanleunbeugels met tussenbuis,


Stijlvol design
Velo combineert functionaliteit met een modern design. De strakke lijnen en het gebogen dak zorgen ervoor dat deze fietsoverkapping naadloos in elke omgeving past. Of het nu een woonwijk, een bedrijfsterrein of een openbare ruimte betreft, de Velo fietsoverkapping voegt een vleugje elegantie toe.
Minimalisme op zijn mooist!

Leverbare kleuren:
Bijna iedere standaard RAL kleur is mogelijk en daardoor kunt u deze rijwielstalling perfect bij uw huisstijl of omgeving aan laten sluiten.

Leverbare afmetingen:
De Velo fietsoverkapping is verkrijgbaar in twee formaten:

  • 2,5 meter lang: biedt plaats aan 6 fietsen.
  • 5 meter lang: biedt plaats aan 13 fietsen.

Dit maakt de Velo ideaal voor zowel individuele gebruikers als gedeelde fietsenstallingen.

Montage:
De Velo fietsoverkapping wordt geleverd als bouwpakket en is eenvoudig zelf te monteren. Heeft u liever dat wij het werk voor u doen? Geen probleem, wij kunnen de overkapping ook voor u installeren, inclusief funderingen.


Voor de kleur van uw overkapping kunt u uit bijna iedere standaard RAL kleur kiezen


Prijzen:
-Lengte: 2,5 meter: € 1.998,00 (excl. BTW)
-Lengte: 5.0 meter: € 3.609,00 (excl. BTW)

De verzendkosten bedragen € 255,00 voor de eerste overkapping en € 195,00 voor elke volgende, met uitzondering van de Waddeneilanden. 

Voor montagekosten geldt afhankelijk van locatie en de ondergrond.
Ook voor bijpassende fietsenrekken kunt u bij ons terecht. Een zeer ruim assortiment.


Conclusie:
De Velo fietsoverkapping is meer dan alleen een plek om fietsen te stallen; het is een investering in de leefbaarheid en esthetiek van uw buitenruimte en dat voor voor een zeer scherpe prijs. Of u nu de ruimte wilt optimaliseren in een woonwijk, een bedrijfsterrein, of een recreatiegebied, de Velo fietsoverkapping biedt een fraaie oplossing als u maar een paar fietsplekken nodig bent.

Zoekt u een grote fietsoverkapping, een ander model of een overkapping met dichte wanden?

Zie dan ons gehele assortiment fietsoverkappingen.



Een voorbeeld. Fietsoverkapping model City, deze is in bijna iedere lengte leverbaar.


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag en vragen kosten u tenslotte niets.

SKWShop.nl - Buiten de sterkste!

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970