dinsdag 6 mei 2014

Kunstgras leggen met behulp van vrijwilligers.


Regelmatig krijgen we de vraag over de kosten van een kunstgras-ondergrond in een pannaveld of sportkooi.

Wat veel mensen niet weten dat we regelmatig kustgras aanbieden, waarbij de vereniging zelf het grondwerk met een aantal vrijwilligers verricht, en hierdoor zeer veel geld bespaard.

De vereniging graaft ca. 20cm af, verwerkt de grond en brengt weer geel zand aan. U zet de betonnen banden eromheen en vervolgens leggen wij dan en sport-technische laag en daar weer op het kunstgras.
In de meeste gevalle Multiplay kunstgras met zandvulling van het merk Edelgras, dit gaat namelijk ca. 10.000 speeluren mee.


Ook kunt u ervoor kiezen om het afgegraven bed te vullen met zand en daarop een laagje lava.

De hiervoor genoemde oplossingen zijn ideaal voor onze kleinere sportkooien en pannavelden.

Pannaveld, PS100-serie met kunstgrasVoor grotere oppervlakten, is drainage nodig. We leveren u dan de drainage-strengen en putten, die u zelf eenvoudig aan kunt brengen. Ook hier geldt dat u kunt kiezen voor een zandbed met een sporttechnische laag of een zandbed met een laagje lava. Dus ook hier, u doet het grondwerk en wij leggen het kunstgras.

Bij de grotere sportkooien is drainage een must


Vanzelfsprekend staan onze adviseurs u met raad en daad bij, zodat u zeker bent dat u een en ander op de juiste manier uitvoert.

En... dit hebben we vaker aangegeven, meestal voldoet een goed gelegde tegelvloer of een bestaande asfaltvloer ook prima. En met onze sporttechnische laag kunnen we desgewenst uw verharde vloer ook van kunstgras voorzien.


Liever gras met een zand-rubber infill en een pool van 40mm. Ook dat verzorgen we voor u.
Ons advies is altijd gratis en we staan u graag te woord.


PS100. 6,5 x 12,5 meter. Panna-plezier op een tegelvloer
Hartelijke groeten van #allesvoorbuiten, sterk in straat en pleinsporten.

Onze basketbaltopper! Al vanaf 665,-


Geen opmerkingen:

Een reactie posten