zondag 24 augustus 2014

Plein- en straat-sport in Optima Forma!


We hebben afgelopen week een paar leuke projecten opgeleverd, waaronder 2 schoolpleinen in Amsterdam. Aan de Meridiaanlaan en in Monnickendam. In Vlissingen, in Ureterp en in Ede.Amsterdam

2 schoolpleinen hebben we voorzien van de door ons, voor de gemeente Slochteren, ontwikkelde pannadoel-basketbalcombinaties en onze vaste rvs basketbalpalen met antivandalen basketbalborden.
Kwaliteitsproducten, die garant staan voor jarenlang sportief spelplezier voor leerlingen van deze scholen. Pleinsport in optima forma! En voor ons erg leuk om te merken dat de door ons ontwikkelde producten, aanslaan, gezien de zeer enthousiaste reacties van de klanten en gebruikers. Zowel over het plaatsingsteam als de producten.


De bouwwerkzaamheden in de vroege ochtend, de vloer is al een paar dagen eerder gecoat.


Antivandalen basketbalbord. 0,9 x 1,2 meter. Gecoat in een fraaie rode .ral-kleur. Ook in andere afmetingen en kleuren leverbaar.

Overzicht over het schoolplein, voor de mini-multisportkooi met de pannadoel- basketbalinstallaties en op de achtergrond de rvs basketbalpalen met antivandalenborden.Vlissingen

In Vlissingen hebben we 2 basis pannavelden geplaatst, Pannaveld PS Basic-serie en 2 basketbalpalen van rvs met de standaard watervast verlijmde basketbalborden. Het leuke van dit project is, vinden we zelf, dat dit bewijst dat je met een beperkt budget ook voor gezond en sportief spel- en sportplezier op een plein kunt realiseren.De bouwwerkzaamheden van 1 van de 2 pannavelden van 5 x 7,5 meter. Voorzien van 1,0 x 0,75m. pannadoelen, TRD300, gecoat verschillende kleuren. (De kleuren van de school). Voorzien van een inloopsluis met overstap.


De PS100 een duurzame constructie, volbad thermisch verzinkt. En bestand tegen alle weersomstandigheden. Een ideale oplossing als contactgeluid geen rol speelt. Ook leverbaar in een fraaie ral-kleur.Ureterp

Ook op een basisschool in Ureterp hebben we een fraai Basic Pannaveld geplaatst, uitgevoerd in het groen, ook met leunbuis een inloopsluis en een overstap. Het leuke van dit pannaveld is dat we dit geïntegreerd hebben in de bestaande omheining. Met een beperkt budget, een zeer fraaie oplossing! 


Onbezorgd, veilig pannaplezier. OBS de Twirre

Ede

In Ede hebben we een pannaveld uit de Premium-serie geplaatst. Afmetingen 5 x 10 meter. Deze pannaveld-serie is opgebouwd met onze Security staanders, en daardoor contact-geluidsarm en zeer duurzaam. De coating was afgelopen periode gesloten en onze zetbank lag eruit voor onderhoud in de afgelopen vakantie-periode. We hebben het pannaveld dus geplaatst, zodat er gespeeld kon worden en de komende week gaan we heen de doelen vervangen door signaal-rode pannadoelen, model TRD300 en de wanden voorzien van gezetten leunprofielen. Waarmee dit een absoluut top-pannaveld is met een zeer aantrekkelijke prijsstelling.

Pannaveld Premium 5 x 10 meter. Nog even de doelen wisselen en de leunprofielen monteren.

St Maarten

En zijn onze witte antivandalen basketbalborden op St Maarten aangekomen, kortom een weekje met naast onze andere projecten, veel plein en straatsport. Een onderdeel waar we in korte tijd erg sterk in geworden zijn.

De verkeerswitte volbad-verzinkte basketbalborden. 1,8 x 1,5 meter.


En er staan alweer een aantal mooie plein- en straatsport-projecten op stapel

We houden u op de hoogte.... 

De hartelijke groeten van allesvoorbuiten....

SKWshop,  plein en straatsport in optima forma! Altijd een passende oplossing, we denken graag met u mee, van begin tot eind. En ons advies is altijd gratis.


Mooi plaatje toch? Mini-multisport-court en rvs basketbalpaal. Rothe Fixed


Onze panna-voetballen zijn eindelijk binnen gekomen :-). Deze zomer geven we bij een ieder pannaveld een netje kwaliteitsballen cadeau. 
En ikzelf deze week... ik heb zelf natuurlijk even de petitie tegen dierproeven getekend....Geen opmerkingen:

Een reactie posten