zaterdag 9 augustus 2014

Thank you for being an asshole..Bijna heel Nederland, Europa viert vakantie.


Wat doe je dan als bedrijf? Ook vakantie nemen zou een optie zijn.. Helaas of misschien wel gelukkig delen wij de beperkende overtuiging, dat stilstand achteruitgang is en gebruiken deze periode om onze plannen te reviewen, bij te sturen en nieuwe plannen te maken.

Ik kom nog steeds veel "ondernemers" tegen die zonder plan werken... Wel ergens een doel hebben, echter is dit dan veelal een enkel financiële doelstelling en dan ook nog eens de "gave" hebben om het niet halen van het doel, volledig aan externe factoren te wijten.

Geloof mij, beter een slecht plan dan geen plan. Bij een slecht plan weet je tenminste waar je eventueel van afwijkt en kun je bijsturen... En dus gebruiken wij de `rustige`` periode als eerder gezegd om te reviewen en bij te sturen. En dus ook mezelf te reviewen, als onderdeel van.Geld verdienen als doel!


De persoonlijke ontdekking deze periode is dat als ik terug denk aan toen ik begon, het genereren van een inkomen mijn grootste drijfveer was. Logisch, want een mens moet eten, drinken en een dak boven zijn of haar hoofd. Althans dat is in Nederland de norm. Onzeker, want geen vaste baan en dus geen vast inkomen meer, wel vaste lasten natuurlijk..

Na dit gerealiseerd te hebben, verdween het verdienen van geld al heel geleidelijk, doch onbewust als primair doel. Van te voren had ik hier nooit over nagedacht, maar tijdens de reflecties verbaasde me dit. Hoe bijzonder dat onbewust een heel andere motivatoren ingetreden zijn tijdens de uitbouw en ontwikkeling van SKWshop. Natuurlijk moet er geld verdiend worden, maar dit voelt inmiddels meer als een gevolg van.


Ik geniet van mooie projecten, het leren kennen van nieuwe mensen en het aangaan van duurzame relaties, iets terug geven, net dat beetje extra doen, klantcontacten en het leerproces. Zowel bedrijfsmatig als persoonlijk. Maar, eerlijk is dan ook weer eerlijk, het persoonlijke leerproces gaat natuurlijk niet geheel zonder pijntjes aan mijn ego....


Huidige motivatie.


Eigenlijk onder 1 noemer samen te vatten, creëren.

Hoe ik ervan geniet als er ergens weer een mooi project opgeleverd wordt. Sportkooien, een pannaveld, pleininrichtingen, enz.. De projecten steeds groter worden. Het laten zien dat duurzaamheid in relaties in de huidige economie de toekomst hebben, i.p.v. snel geld bejag.
Het creëren van een steeds mooiere website, nog steeds in lijn van mijn oorspronkelijke onveranderde missie. ``Echt alles voor buiten!``
Het creëren van samenwerkingsverbanden, waar ik de initiator van en spil in ben. Nationaal en internationaal.

En waar ik misschien wel het meest trots op ben. De creatie van mezelf als `zakenvrouw`, een doorlopend proces met vallen en opstaan en heel hard werken.. maar geloof me, inmiddels niet meer te stoppen!
Deze overtuiging heb ik inmiddels ook opgedaan en zit behoorlijk verankerd in mijn hoofd!


Ego.


Waarom! Dit laatste is natuurlijk puur egogedrag van mezelf, naar alle mensen die niet in me geloofd hebben, me zelfs uitgelachen hebben, en gedacht en geprobeerd hebben mij te gebruiken voor snel gewin, ze moesten eens weten hoe ze mij destijds gemotiveerd hebben om door te gaan, mijn leerproces versneld hebben.
Zonder hen was het me misschien wel niet gelukt! En dank ik deze groep hartelijk.

For being an asshole


Genoeg persoonlijk gereflecteerd...

Hartelijk groeten, van #allesvoorbuiten.
SKWSHOP nieuws


Voor de voetbal/liefhebber, we hebben nu ook alle senioren voetbaldoelnetten in knooploze uitvoeringen toegevoegd aan het assortiment.

Leverbaar als P-model en kooimodel
We zijn begonnen met het toevoegen van een nieuwe lijn vrolijke verrassend betaalbare fietsenrekken, waaronder model Gamma

Fietsenrek Gamma, in diverse lengtes en kleuren leverbaar


Hebben weer een aantal keuze/menu´s toegevoegd, waaronder bij verplaatsbare senioren voetbaldoel VD90, waardoor ook dit product in alle varianten te bestellen is.

Ook met wielen of draagbeugels leverbaar


En hebben besloten omdat er vraag naar is, ook budget sportkooien aan te bieden. Een ideale oplossing op terreinen waar geen woonhuizen in de naaste omgeving staan.

Sportkooi Basic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten