zondag 28 september 2014

Glas-afwerking rookoverkapping model KeulenOnze rookoverkapping-serie Keulen.

Rookoverkapping model Keulen is ongetwijfeld 1 van de fraaiste rookruimtes die de markt te bieden heeft. Bijzonder duurzaam en voor een zeer concurrerende prijs.
Kant en klaar geleverd en diverse afmetingen mogelijk.


Glas met zeefdruk.

Maar.. Wist u dat we desgewenst het glas van uw rookcabine ook van een keramische zeefdruk kunnen voorzien?

In de moderne architectuur geeft gezeefdrukt glas altijd weer verrassende fraaie effecten. Glas in combinatie met kleur en licht betekent een veelvoud van creatieve mogelijkheden bij het ontwerpen van uw rook-overkapping.

Met gezeefdrukte decoraties zijn de creatieve mogelijkheden bijna  oneindig te noemen.  

SKWshop heeft een groot aantal standaardmogelijkheden om uw rookruimte nog meer een eigen identiteit te geven en te laten aansluiten op uw wensen.


Wat is Keramisch zeefdrukken.

Het glas wordt door middel van de zeefdruktechniek bedrukt met zogenaamde keramische verf. Deze verf wordt bij +/- 600 °C ingebrand op het glas waardoor een superieure hechting ontstaat tussen de verf en het glas. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de kleur niet meer van het glas te verwijderen is, ook niet met oplosmiddelen. En  treedt er geen verkleuring op door inwerking van uv-stralen.

Kortom, een bijzonder duurzame en fraaie afwerking.

Hieronder een aantal voorbeelden, bijna alle Ral-kleuren zijn mogelijk, net als vlak- en streep-afmetingen. Indien u hiervoor interesse heeft, meldt het ons en we maken met veel plezier een aanbieding of voorstel op maat.

Enkele voorbeelden
Ons standaard zeefdruk-pakket.Hieronder ziet u hoe uitgebreid ons standaard pakket is. Omdat het een zeefdruk is met verf zijn nagenoeg alle ral-kleuren mogelijk.


Samengevat, de mogelijkheden om uw rookcabine een eigen identiteit te geven zijn bijna onbeperkt.
En ook hiervoor geldt. we adviseren en helpen u graag, voor uw rookoverkapping op maat.

                                                                    Terug naar de site

Geen opmerkingen:

Een reactie posten