zaterdag 12 september 2015

Pannaveld op het schoolplein, altijd een feestje
SKWshop is als bij velen wel bekend, een totaal-leverancier voor de openbare ruimte. Overkappingen, parkbanken, antiparkeerpalen, afvalbakken en meer.
We voeren de mooiste projecten uit door heel Nederland en België, waar we erg van genieten....
Maar het mooiste vinden we nog altijd de inrichting van gelegenheden waar kinderen kunnen sporten en recreëren. Ieder kind heeft namelijk recht op sporten!

Pannaveld, de opening vaak een feestje.

Iedere keer als er weer een pannaveld geopend wordt, of een paar straat- voetbaldoelen, basketbalpalen op een schoolplein geplaatst zijn, dan komt de hele meute als wildebrassen naar buiten om de materialen in gebruik te nemen.

Hetzelfde geldt voor de voorpret, de blijdschap die ontstaat als de leraren, of het schoolbestuur mededeeld dat er materialen aangeschaft gaan worden voor een sportief school- of speelplein.


Beetje ontroerd.

En zoals u op de afbeeldingen hieronder kunt zien, betreft het hier absoluut niet de dure grote combi sportkooien. Maar zeer betaalbare en duurzame pannaveldjes die de feestvreugde brengen.
Bij een grote groep heerst de gedachte dat pannavelden duur zijn, maar SKWShop bewijst dat dit absoluut niet het geval is. En er ook met een beperkt budget, een schoolplein sportief ingericht kan worden. En iedere keer als ik van blije klanten een foto toegestuurd krijg, of een link van een gemaakte film van de opening, raak ik oprecht altijd weer een beetje ontroerd..... En dat gevoel heb ik nu eenmaal  niet als we 20 afvalbakken verkopen :-)


Ons meest voordelige pannaveld, model PS50

De feestelijk versierde mini multi sportkooi in Slochteren. Een sportkooi die de jongeren zelf voor het grootste gedeelte gefinancierd hebben en geopend is met een mooi panna-toernooi, waarbij de burgemeester de aftrap verricht heeft. Hiervan staan er inmiddels 3 in Amsterdam

Pannaveldje model Premium, locatie Hilversum


Maar ook bij een paar voetbaldoeljes op het schoolplein is het vaak al dolle pret. Ook hier heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment.

Straat voetbaldoeltjes, model TRD200En zo kunnen we nog wel even doorgaan, en ik merk aan mezelf, dat mijn passie voor plein en straatsportprojecten alleen maar blijft toenemen en heb daarmee iets ontdekt van mezelf, waarvan ik 10 jaar geleden absoluut niet wist dat het bestond en is werken vaak geen werken voor me, maar gewoon een stuk plezier.


Als u interesse heeft, neem rustig vrijblijvend contact met ons op, ook als u niet bij ons koopt, we helpen u graag en ons advies is altijd gratis.

Filmpje.

En op deze link nog een mooi voorbeeld van de opening van een pannaveldje in Zwolle met een valdempende rubberen speelvloer, gerealiseerd met subsidie.

Ook hier geen grote dure sportkooi, maar gewoon duurzaam, voordelig, sportief spelplezier!
De hartelijke groeten van #allesvoorbuiten.

SKWshop, alles voor de openbare ruimte, een passie voor plein en straatsporten.
Ook leuk!

Binnenkort op het WPC in Rotterdam, een rookoverkapping van SKWshop, iets dat als product natuurlijk erg ver bij jeugd en sporten weg staat, maar het heeft wel weer iets vind ik zelf:-) Komt ook omdat ik dit zelf een erg mooi en prominent gebouw vindt.

WPC Rotterdam


Geen opmerkingen:

Een reactie posten