vrijdag 4 september 2015

Voetbaldoel, voetbaldoeltjes. Hoe herken ik de kwaliteit?
Voetbaldoeltjes, voetbaldoelen kopen?


Stel u bent op zoek naar voetbaldoelen en wilt vanzelfsprekend de juiste keuze maken. Maar hoe herkent u dan de kwaliteit, zodat u weet dat u de juiste keuze maakt?

In het algemeen geldt:
  • volledig gelaste doelen zijn over het algemeen duurzamer dan niet volledig gelaste voetbaldoelen, lees voetbaldoelen met boutverbindingen.
  • voetbaldoelen met boutverbindingen, maar waarvan de hoeken wel gelast zijn, zijn in het algemeen weer duurzamer dan doelen met bouten in de hoekverbindingen.

De eerlijkheid dient dan wel weer te zeggen dat voetbaldoelen met boutverbindingen die keurig onderhouden worden, lees af en toe de boutverbindingen nalopen en zorgen dat deze goed vast blijven zitten, Probleemloos jarenlang mee kunnen.

Voorbeeld van een vaststaand voetbaldoel, met gelaste hoeken en daaronder de verbinding. De meest duurzame oplossing als het om dit type voetbaldoelen gaat. Zowel de afgebeelde variant op het P-voetbaldoel, als voor voetbaldoelen met vrije netophanging. Onze voetbaldelen, model VD110 Pro en model  VD120 Ovaal, zijn op deze manier uitgevoerd.

Maar verder....
Het antwoord is, dat u dat aan de buitenkant de kwaliteit verder nauwelijks kunt zien.
Er zijn diverse aanbieders, fabrikanten van aluminum voetbaldoelen en voetbaldoeltjes. De gebruikte aluminium profielen varieren van rond 60mm. tot rond 118,5mm. En vierkante en ovalen doelprofielen in dezelfde order van grootte.

De gebruikte materialen en de omschrijving: 
Als er in de tekst bij een voetbaldoel staat, "geprofileerd aluminium profiel tegen doorbuigen."
  • Hoe veel is er dan geprofileerd?
Aan de term rond 100 of rond 118,5 heeft u eigenlijk weinig tot niets.
Ook hier geldt:
  • Is sprake van geprofileerd aluminium en in welke mate?
  • Wat is de gebruikte wanddikte van het doelprofiel?

Dit zijn allemaal vragen de u zou moeten stellen voordat u tot de aanschaf van voetbaldoelen overgaat.
Veel voetbalverenigingen, en dit geldt helaas ook voor veel andere sportverenigingen, beschikken over beperkte middelen en deze dienen dus zorgvuldig besteed te worden. Het gaat toch al snel over een behoorlijke investering, waar je je als vereniging geen kat in de zak kunt veroorloven.

Samengevat:
Een profiel rond 100mm. En de term profilering, zeggen dus niets als u niets weet over de mate van profilering en de dikte van het gebruikte aluminium. En iedere zichzelf respecterende leverancier, zal u met plezier, als u er naar vraagt, deze gegevens doen toekomen.

Extra versteviging.
Al onze voetbaldoelen en voetbaldoeltjes van ronde aluminium profielen hebben bijvoorbeeld ook nog een inwendige hoekversteviging. Dit zie u niet aan de buitenkant van een voetbaldoel.De doorsnede van de gebruikte profielen bij onze senioren voetbaldoelen en ons topmodel jeugd voetbaldoel, model JVD180. Rond 118,5mm. Materiaal-dikte maar liefst 2,5mm. En een zware profilering!Vakwerk!

En zijn onze aluminium lassers stuk voor stuk vakmensen.De hartelijke groeten van SKWshop.

Mocht u vragen hebben, bel of mail ons. Ons advies is altijd gratis en we komen graag in contact met u.
SKWshop, alles voor uw sportaccommodatie. www.skwshop.nl

Top-aanbiedingen van SKWshop!


Verplaatsbare jeugd- voetbaloelen 5 x 2 meterOnze JVD 180-serie jeugd voetbaldoelen zijn dus ook van de eerder genoemde aluminium profielen gemaakt. Volledig gelast en voorzien van extra inwendige hoekversteviging. Kwalitatief het topsegment!


Mini- voetbaldoeltjes. onze topdeal!

Aluminium voetbaldoeltjes uit onze JVD195-serie. Leverbaar in diverse afmetingen. Kwalitatief het topsegment. Actieprijzen. Volledig gelast, compleet met net en nethaken.
                                               
Geen opmerkingen:

Een reactie posten