zondag 15 november 2015

Mini hockeyveld indoor! En Pannaveld hockey-combinaties
Ons kleinste hockey-court tot nu toe.


Een paar weken terug werden we gebeld door een klant met een grote sportzaak met de vraag of we iets konden leveren waar klanten met een hockeystick tegen een bal konden slaan, zodat ze de juiste keuze konden maken, alvorens tot aanschaf van een stick over te gaan.Tijdsdruk.


We hadden nog niet eerder iets dergelijks geleverd en gaven aan er even over na te willen denken,, want er moet een relatief eenvoudige constructie bedacht worden, anders wordt het een te prijzig object, het moet veilig en het moet er ook nog eens goed uit zien.
"Over 3 weken gaat onze zaak open en dan willen we de kooi eigenlijk hebben staan...." Oeps!

Angelo, onze verkoopleider, heeft direct een offerte uitgebracht, en een kooi aangeboden van 4,5 x 2 x 2 meter (L x B x H). Met daarin 1 van onze volledig gelaste aluminium mini hockeydoelen. afmetingen 1.5 x 0.75 cm. en blauw kunstgras. 
Onder het motto, als we sportkooien van afmetingen 20 x 40 meter met kunstgras plaatsen, kunnen we dit toch ook!! We hadden natuurlijk wel aangegeven dat er dan snel beslist diende te worden, gezien de tijdsdruk. De dag na de aanbieding werden we al gebeld dat de opdracht doorging, want de bedrijven waar ze ook een offerte aangevraagd hadden, bleken terughoudender te zijn. (Ging allemaal een beetje moeilijk, zoals de klant dit verwoordde).
Voor ons een mooi compliment! 
De uitvoering.


Met spoed om tafel en de constructie bedenken. We hebben gekozen voor een buizenframe, vanwege de relatieve eenvoud van de constructie hiervan. 
Met kunst en vliegwerk, en een volledig weekend doorwerken van onze montageleider, Don, inclusief het s'weekends nog laten verzinken van het frame, met spoed aluminium hockeydoelen lassen en op tijd onze boorplanken (zware kunststof slagplanken voor hockeyvelden, met een dikte van 5 cm.) regelen. Maar al 1 week eerder dan gepland, hadden we de kooi gereed en staat deze gereed in de nieuwe sportzaak, ruim voor de opening.

Komende week wordt het blauwe kunstgras gelegd en dan kunnen de potentiële hockeystick-kopers, eerst tegen de bal slaan voordat ze tot aanschaf overgaan. 
De hockeystick testkooi.


Het buizenframe, voorzien van onze zware kunststof hockeyslagplanken van 5cm. Deze kunnen niet rotten en gaan daarom bij buitengebruik, jarenlang mee.

Ook de bovenkant van de hockeykooi is gesloten zodat er nooit een bal uit de kooi vliegt en er veilig geslagen kan worden.

Kortom een relatief klein project waar we van SKWshop hebben laten zien waar we groot in zijn,
Flexibel en klantgericht!

Daarnaast was de klant bij het zien van onze hockey-slagplanken en onze aluminium hockeydoelen zo enthousiast, dat hij voor buiten direct nog 2 volledig gelaste mini hockeydoelen en aan aantal meters van deze zware, duurzame slagplanken heeft aangeschaft. (Ook nog een paar panna-voetbaldoelen uit onze TRD300-serie trouwens).

Kortom, een project waar we blij van worden en zoals zo vaak zijn het de kleine afwijkende opdrachten, waar we bijzonder veel plezier aan beleven. Samen bedenken en vervolgens creëren/uitvoeren.


Hartelijke groeten van echt allesvoorbuiten. 
Raadgevend leverancier van de openbare ruimte.
TREND?


Hockeyen in een pannaveld.

De laatste tijd krijgen we, met name van scholen, steeds meer aanvragen om onze pannavelden van slagplanken te voorzien zodat er ook in gehockeyd kan worden. 

We adviseren dan bijna altijd om een kunststof slagplank van 3cm. dik te gebruiken en in het kader van veiligheid, geen spelers toe te laten met een echte hockeystick en hockeybal. Maar een zachte bal en recreatiesticks.

Veiligheid! 
De spelers lopen nu eenmaal niet met een bit in hun mond en hebben geen scheenbeschermers aan op een school of speelplein. 
Daarnaast kan er bij aan pannaveld altijd een bal eruit vliegen en dan is een harde hockeybal wel iets dat letsel kan veroorzaken. Zeker als er op tegels of bestrating gespeeld wordt, kan een niet goed liggende tegel er al voor zorgen dat de bal de veld uit vliegt of raar omhoog stuitert.

Dus voor wie deze combinatie overweegt, veiligheid voor alles en hockey er vrolijk op los in een pannaveld met slagplanken, maar dan wel met een zachte bal! 


Pannaveld Premium, zeer geschikt voor slagplanken.


Pannaveld 5 x 10 meter . Onze Premium uitvoering, uitermate geschikt om van slagplanken te voorzien.Echte hockeycourts.


Maar ook voor een echt mini hockeyveld met kunstgras, waar u met een hockeystick en echte hockeybal uit de voeten kunt, kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.
                         

Geen opmerkingen:

Een reactie posten