zondag 20 maart 2016

Parkbanken, parkmeubilair uit het topsegmentIn dit blog geven we aandacht aan onze "Engelse" parkbanken en boombanken.
Zoals bekend, levert SKWshop een zeer ruim assortiment parkbanken en boombanken. We zijn Govaplast-dealer, rotvrij en grafittiproof parkmeubilair van massief regeneraat. We hebben een Italiaanse lijn parkmeubilar en een als genoemd een Engelse lijn.

Een lijn parkmeubilair uit het absolute topsegment. Voor wie alleen het beste goed genoeg is.
Deze hele serie parkbanken is leverbaar in een zogenaamde Festival-uitvoering en in een M3-uitvoering. Voor beide geldt dat er diverse uitvoeringen en modellen leverbaar zijn.

De Festival uitvoering is de volbad verzinkte en met een zeer duurzame geharde polyestercoating in een ral kleur naar keuze uitgevoerde versie van deze serie parkbanken. Bijzonder degelijk en duurzaam, een zeer fraaie vormgeving en dan ook nog eens verrassend vriendelijk geprijsd.

De M3 lijn is de handgepolijste 316 rvs-uitvoering. Een lijn waarvan we oprecht durven te zeggen dat deze kwalitatief zo goed is en zo vandalismebestendig, dat we geen reden kunnen bedenken waarom deze parkbanken geen 100 jaar meegaan.


Afwerkingsnivo M3-lijn:

  • Elke las wordt door vakmensen gemaakt en gecontroleerd.
  • De hele bank wordt vervaardigd van de beste materialen zoals het hoogwaardige RVS 360° B.
  • De bank wordt met hand gepolijst tot deze een mooie satijn glans heeft.
  • De gebruikte materiaal-diktes overstijgen dat wat men verder op de markt tegenkomt, een rechte bank van 1.800 mm weegt al zo’n 100kg.
  • Alle delen zijn gelast , dus geen losse bouten en/of moeren.
  • Alle delen zijn rond en glad afgewerkt voor maximale veiligheid.

Deze banken zijn vanwege hun hoge duurzaamheid, geliefd bij Mc'Donalds, metrostations en drukke publieke locaties. U kunt deze dan ook over de hele wereld tegenkomen. Eerlijk is eerlijk, wij hebben de overtuiging dat er geen beter is!

Montage:
Zoals u op de afbeeldingen kunt zien, kunt u voor de montage van deze lijn parkbanken kiezen voor bevestiging op het maaiveld, of voor bevestiging onder het maaiveld. We verlengen de bankpoten dan eenvoudig.


Enkele modellen:


De Festival uitvoering van deze parkbank met rugleuning. Ook zonder rugleuning leverbaar, in diverse lengtes en ook in een pedestialvoet-uitvoering. (Op 1 zware bankvoet ipv 2 bankvoeten)


De M3 uitvoering, net als voor de Festival geldt, ook in diverse andere uitvoeringen leverbaar.De dubbele uitvoering van de M3 parkbank met rugleuningDe ronde boombanken, hier afgebeeld in de Festival-uitvoering, leverbaar in diverse diameters en ook als boombank zonder rugleuning.Voor wie een parkbank of boombank wil kopen en gaat voor de ultieme duurzaamheid en een mooie vormgeving, is een bank uit de Festival of M3-lijn een uitstekende keuze. Door hun vormgeving, naast hun duurzaamheid,  een aanwinst voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Deze banken hebben wereldwijd al menig aanval van vandalisme succesvol doorstaan.

Voor het hele assortiment, alle  modellen en uitvoeringen zie:
parkbanken Festival en M3

We hopen u hiermee enthousiast gemaakt te hebben voor deze lijn parkbanken, een uitstekende keuze als het om kwaliteit en vormgeving gaat. Indien u vragen heeft, bel of mail ons, we helpen u graag en ons advies is altijd gratis.


De hartelijke groeten van echt allesvoorbuiten.

SKWshop, raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.De Festival picknicksets

Geen opmerkingen:

Een reactie posten