zondag 13 maart 2016

Plein en straatsport op hoog niveau!Speciale vraag


Als vaker geschreven, krijgen we regelmatig een speciaal vraagstuk. Deze keer is ons gevraagd of we op de 1e etage van een gebouw een pannaveld konden plaatsen. Een school in Amsterdam met een speelplein boven op het dak. Pannasoccer op hoog niveau dus ;-)

We liepen al langer met de gedachte om een nog verplaatsbaar pannaveld toe te voegen aan ons assortiment pannavelden en pannakooien en hebben eigenlijk direct: "Ja", gezegd en zijn begonnen met de ontwikkeling van een prototype pannaveld, klantspecifiek geproduceerd.
Een pannaveld met afmetingen 5 x 10 meter.


Bevestiging op het dak en speelvloer.


Omdat er op het dak tegels liggen, hebben we gekozen voor gelaste frames met daarin dubbelstaafmat en het geheel voorzien van voetplaten. De stabiliteit van het pannaveld komt uit het frame zelf en de voetplaten houden het geheel op zijn plek als deze op het dak bevestigd wordt.
Na plaatsing wordt het speelveld voorzien van ons zandgevuld Multiplay kunstgras. Vezellengte 24mm.

Op de afbeeldingen hieronder ziet u hoe er gewerkt wordt aan het prototype van het pannaveld en het hoe het geheel er dus uit gaat zien....

Hier is het pannaveld volledig geassembleerd. 

Passen en meten....

Aan de rechterzijde ziet u nog net de instap, toegang tot het pannaveld. Een overstap van ca. 80cm breed en 40cm hoog. Gereed voor demontage en dan kan kunnen de delen verzinkt en gepoedercoat worden.
Zo wordt er straks weer een mooi stukje maatwerk afgeleverd. En hebben we net als met onze vandalisme en geluidsarme voetbal- basketbalwanden, de VBC160-serie, die we ook in onze sportkooien toepassen en de basketbalpalen van rvs, weer een mooi product voor onze sportieve jeugd ontwikkeld. En net als de andere genoemde producten, wederom dankzij onze klanten en de jongens van onze productie-unit, die iedere keer weer enthousiast de uitdaging aan gaan.


SKWshop, een passie voor plein- en straatsporten.
We denken graag met u mee, van begin tot eind en ons advies is altijd gratis.
En afgelopen week.... 


Ook afgelopen week hebben we weer diverse pannavelden en pannakooien geplaatst. Waaronder deze twee pannaveldjes uit onze PS50-serie.

Pannaveld model PS50, 4x6 meter. Geplaatst bij camping de Nesse


Pannaveldje model PS50, geplaatst bij OBS de Krullevaar in Sprang CapelleGeen opmerkingen:

Een reactie posten