zaterdag 11 juni 2016

Informatieborden voor de binnenruimte. NIEUW


Een kijkje in onze fabriek :-)


Informatieborden voor de binnenruimtes.


Nieuw in het assortiment. We hadden deze productlijn al een tijdje op de "plank" liggen en twijfelden steeds of we deze wel of niet in ons assortiment op moesten nemen.
We zijn namelijk buiteninrichters en dit is een product voor de binnenruimte....


De reden dat we er toch voor gekozen hebben deze aan ons assortiment toe te voegen, komt doordat we keer op keer weer merken dat we met onze informatieborden voor buiten, voor openbare en semi-openbare ruimtes, een zeer sterk product hebben als het om kwaliteit en prijs gaat. En steeds meer bedrijven, gemeentes overgaan op onze aluminium informatieborden voor buiten. (Vorstvrij-slot, gepatenteerd scharnierloos concept en een schroefloze achterwand).
(En daarnaast onze fabriek ons ook al enige tijd pushed om deze productgroep op te nemen).

Kans
We weten namelijk al veel langer dat de informatieborden van onze fabriek voor de binnenruimte ook kwaliteitsproducten zijn voor een bijzonder concurrerende prijs. Ook de borden voor de binnenruimte zijn dus van degelijk Duits fabricaat, en kunnen net als de informatieborden voor buiten, door het slimme (LEAN) productieproces, snel en voor een zeer scherpe prijs geleverd worden.
Voor ons een kans om ook in dit marktsegment een voet aan de grond te krijgen (we zijn en blijven natuurlijk wel commercieel ;-)) en voor u als klant de kans om voor een scherpe prijs een kwaliteits- informatiebord aan te schaffen.

  • gemagnetiseerde krasvaste achterwand 
  • lijst van geanodiseerd aluminium. 
  • deuren van gehard veiligheidsglas.Draai en schuifdeur informatieborden voor de binnenruimte


We hebben 2 varianten toegevoegd. Beide leverbaar in diverse afmetingen.
  1. het zeer voordelige schuifdeur informatiebord. Waarbij de schuifdeur gelagerd is!
  2. de iets prijzigere draaideur uitvoering. Deze is duurder doordat door de deur-afhanging de materialen van het informatiebord zwaarder zijn en een draaideur een complexere constructie is dan een schuifdeur.

In 90 procent van de gevallen voldoet voor een klant de schuifdeur-uitvoering prima. Deze is alleen handig, nodig als u grote posters netjes wilt presenteren. U moet dan het gehele vlak in 1 x tot uw beschikking hebben.


Informatiebord met schuifdeuren

   
De duurdere uitvoering informatiebord met draaideuren

Samengevat:

Een beetje vreemde eend in ons assortiment als het gaat om buiteninrichters, maar wel weer een topproduct als het om kwaliteit- en prijs- verhouding gaat! Ideale informatieborden voor scholen, bedrijven en overheidsinstellingen.
De hartelijke groeten van Echt #allesvoorbuiten.
SKWshop, raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies!Geen opmerkingen:

Een reactie posten