zaterdag 18 juni 2016

Voetbaldoeltjes, slagboom en rookruimte, keywords!


SEO, zoekmachineoptimalisatie... Keywords.... de woorden waar je op gevonden wilt worden en waarmee je zo hoog mogelijk in de zoekmachines wilt staan.
Regelmatig voeren we analyses uit, maken keuzes en gaan aan de slag. Teksten herschrijven, tekst toevoegen, afbeeldingen knippen en uploaden, bloggen tweeten. Facebook, Linkedin en Google+'en.


Bloggen 


Bloggen doen we bijna iedere week, de ene keer een project, informatief, af en toe iets uit de actualiteiten wat ons bezig houdt en over de ontwikkelingen bij SKWshop. Product-uitbreidingen, nieuws e.d.
Maar ook om soms gewoon de positie van keywords (zoekwoorden waar we op gevonden willen worden) te versterken of te verbeteren...... en nu dus ook!


Voetbaldoeltjes  slagboom  rookruimte


Als zin, deze woorden achter elkaar, lijkt deze titel in 1e instantie nergens over te gaan. Maar voor ons zijn de de 3 zoekwoorden, keywords, die we willen versterken en laten stijgen in de zoekmachines. 
Dit zijn een paar producten waar we zeer sterk en concurrerend in zijn en we weten dat van alle klanten die voor 1 van deze producten bij ons terecht komen, om die reden vaak juist bij ons kopen. 

1 van de activiteiten om dat te realiseren is het schrijven van dit blog. Schrijven, paar afbeeldingen plaatsen en linken vaar de website. Linken: als u op 1 van de 3 woorden bovenaan deze alinea klikt, komt u als voorbeeld, dus onze website in desbetreffende categorie terecht.
Een blog dus waarvan het ons niet uitmaakt of u het leest, maar door er op te klikken heeft u ons alweer geholpen met het versterken van onze positie :-)

Dus hier komen ze.....


Voetbaldoeltjes


Voetbaldoeltjes model VD130. Nieuw in het assortiment. Inklapbare voetbaldoeltjes 2.5 x 1 meter. Ideaal voor recreatie en training

Voor ons gehele assortiment voetbaldoeltjes: 
Zie: recreatie voetbaldoeltjes doeltjes voor speel- en schoolplein
Of: aluminium voetbaldoeltjes voetbaldoeltjes voor training en wedstrijden Rookruimte


Rookruimte Keulen, deze is dan weer een beetje bijzonder omdat er ook gekozen is voor 2 van onze parkbanken model Station als zitbanken in dezelfde fraaie antraciet-kleur.Slagboom

Slagboom, hier hebben we behalve dat we hier sterk in zijn en een ruim assortiment hebben, geen leuke dingen te melden.
  


Zo, alle keywords staan erin, de links zijn geplaatst, dus dit blog is gereed :-). 
Benieuwd of en hoe Google reageert...... Altijd weer spannend.... 
De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop, Raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We helpen u graag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten