zaterdag 22 oktober 2016

Boomroosters en boomkorven

Boombeschermingen van SKWshop 

Blog-onderwerp kiezen


Iedere week kijken waar we staan in de zoekresultaten van Google. Vervolgens bloggen we direct of indirect over een onderwerp, als we niets echt bijzonders te melden hebben, over een product dat we beter willen positioneren in de zoekmachines, zodat onze klanten ons gemakkelijker weten te vinden.


Boombeschermingen, boomroosters en boomkorven


Deze keer zijn onze boombeschermingen dus aan de beurt. Een product waar we ook zeer sterk in zijn als het om prijs-kwaliteitsverhouding gaat.
We leveren een aantal soorten/modellen boomroosters, maar onze Marbella-lijn spant als het om prijs-kwaliteitsverhouding gaat de kroon. Duurzame boomroosters van laser-gesneden staal. Volbad verzinkt en vervolgens gepoedercoat in een fraaie ral kleur.

Deze roosters zijn niet bedoeld voor zwaar verkeer, maar op andere locaties een ideale oplossing.
Roosters voor zwaar verkeer hebben we ook in het assortiment, maar we leggen de focus in dit blog op onze Marbella-lijn.
Boomroosters met een zeer fraaie vormgeving. leverbaar in diverse afmetingen en in een ronde en in een vierkante uitvoering.

Leverbare afmetingen boomroosters uit deze serie:
Voor het vierkante boomrooster Marbelle geldt: Afmetingen van 800 x 800 tot maar liefst 1400 x 1400 mm.
Voor de ronde, afmetingen: rond 800 mm tot rond 1400 mm.


Duurzaam en zeer voordelig! Boomrooster Marbella, al vanaf 158,00 ex btw. 
Wie doet ons dit na....De vierkante uitvoering van boombeschermer, boomrooster Marbella. 800 x 800 mm. Met een boomgat van 400 mm.


De rond 1000 mm. Hier samen afgebeeld met onze boomkorf Miranda


Boomkorf Miranda, ook zo'n ongekende prijs-pakker!


Voor verticale boombeschermers geldt hetzelfde, we hebben meerdere typen in het assortiment. Zoals de plat-staal uitvoeringen die u regelmatig bij de openbare weg tegen komt. Hierin zijn we ook zeer sterk. Wij verkopen deze boomkorven onder de noemer boomkorf Solid, onder aan dit blog afgebeeld.
Maar boomkorven model Miranda zijn in de wereld van de verticale boombeschermingen ook zo'n ongekende prijs-pakker als het om duurzaam en voordelig gaat. Ook een product waar we trots op zijn dat we dit in ons assortiment hebben.

Leverbare uitvoeringen:
Deze fraaie boomkorven zijn ook leverbaar in diverse fraaie ral-kleuren en in 2 hoogtes:
1400 mm. en 1800 mm.

Deze verticale boombeschermer al voor 342,50 ex btwIndien u interesse of vragen heeft, neem dan rustig vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag en vragen en offertes kosten u niets.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
www.skwshop.nl Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

Boomkorf Solid

De meest bekende verticale boombeschermer, boomkorf. De platstalen uitvoering. Hier afgebeeld in een fraaie groene coating. Ook voor dit type bent u bij SKWshop, zeer voordelig uit!


Nieuwe menustructuur website en nieuwe producten!


En heeft u onze nieuwe menu-structuur al gezien? Nu nog eenvoudiger navigeren op onze website.
Ook hebben we een aantal nieuwe afvalbakken voor buiten en asbakken aan het assortiment toegevoegd, van het degelijke Duitse merk Renner. meer producten volgen.

SKWshop, continue in ontwikkeling.........................................

Geen opmerkingen:

Een reactie posten