zaterdag 26 november 2016

2017 Fifty - Fifty

Uitwaaien op Texel

Consolideren ;-)


Weer een hectisch (en vooral leuk) jaar loopt ten einde. Even uitwaaien op Texel dus en tegelijkertijd nadenken over de stappen voor komend jaar (jaarplan 2017).
SKWshop, in 1 jaar 2 x verhuisd en alweer een grote groei doorgemaakt,
Voor komend jaar halen we de 100% groeifocus eraf en gaan we een beetje consolideren. De resultaten vasthouden en rust in bouwen. Plat gezegd, meer rust in de tent = ook focus op verbeteren huidige werkprocessen in 2017.
Dit hoort namelijk ook bij de groei van een bedrijf. Als je hier te lang mee wacht, draai je iedereen in je organisatie dol ;-)

2017 wordt dus:
50% beschikbare verbeter-tijd besteden aan groei
50% beschikbare verbeter-tijd besteden aan verbeteren
(In plaats van de 90% groei-focus in 2016)

Een paar thema's voor 2017 benoem ik hieronder:


Leverbetrouwbaarheid


Leverbetrouwbaarheid wordt een thema, want een paar van onze fabrieken, kunnen hier namelijk nog wel een stap maken. Ze produceren absoluut topkwaliteit, maar helaas is morgen niet altijd morgen.
Toen we een aantal jaren geleden begonnen, hadden we natuurlijk nog niets in de melk te brokkelen, eerst maar presteren.
Nu echter worden we als zeer serieuze relaties en partners beschouwd met de potentie om echt groot te worden. Dit heeft ons al mooie Partnerships opgeleverd, waardoor wij de enige zijn die de markt mogen beleveren en nieuwkomers dit via ons moeten doen. En......luisteren de fabrieken nu wel naar ons, want als wij afhaken, hebben zij ook een probleem.
Dus het moment om dit thema (verhogen leverbetrouwbaarheid) aan te pakken.
Automatisering


Ook gaan we de automatisering van diverse aftersalesprocessen verbeteren.
Hier heeft u als klant niets aan of merkt u niets van, maar dit gaat ons weer tijd opleveren die we in andere zaken kunnen stoppen.


Diverse website-updates


Waar u als bezoeker van onze website wel continue iets van gaat merken, zijn de diverse updates die we voor komend jaar gepland hebben. Iedere dag wordt er volop geprogrammeerd en getest.
We hebben een maatwerk website en alles wat er bedacht wordt moet dus eerst ontwikkeld en getest worden in tegenstelling tot standaard open source websites, waar alle modules al voor zijn.
  • de gebruiksvriendelijkheid wordt weer verder verbeterd
  • de snelheid gaat weer omhoog
  • en een aantal cosmetische ingrepen, het uiterlijk van de site


Positionering producten 


Ook gaan we een paar producten die waar we sterk in zijn, maar nog niet zoveel aandacht gegeven hebben of reclame voor gemaakt hebben, hoger positioneren in de zoekmachines:

Dit geldt o.a voor 


  • fietsenrekken, met de term design fietsenrekken staan we al zeer hoog. Maar straks als u de term fietsenrekken intoetst in de zoekbal van Google, zie u ons dus ook op de 1e pagina staan.
  • boombescherming, een product waar we als het om prijs en kwaliteit gaat ook bijzonder sterk in zijn. En een binnenkort een forse assortimentsuitbreiding in krijgen. Wederom mooie producten van Nederlands fabricaat. 


Design fietsenrekken, hiermee scoren we bijzonder goed. Een product waar we ook bijzonder sterk in zijn.


En straks dus ook met onze standaard oplossingen als het om fietsenrekken gaat. Degelijk Duits fabricaat fietsenrekken voor zeer concurrerende prijzen en snelle levering..


Assortimentsuitbreidingen 2017


Als gemeld gaan we een (beetje) consolideren komend jaar, we hebben en aantal mooie producten op de plank liggen, die we aan het assortiment toe gaan voegen,waaronder de hierboven genoemde boombeschermers, maar nieuwe leveranciers/fabrieken gaan we tenzij het unieke producten betreft toch een beetje afhouden in 2017. We overwegen nog wel een complete verlichtingslijn voor buiten op te nemen. De besprekingen zijn gaande en ook hiervan houden we u op de hoogte.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de (sportieve) openbare en semi-openbare ruimtes.
www.skwshop.nl

Oh ja.... ook onderstaande punten staan nog op het programma ;-)

Met onze slagbomen gaan we ook een "aanval" doen op onze concurrenten. Nederland en BelgiĆ« laten weten dat we er zijn, met een uitstekend product, waar bijna niemand aan kan komen als het om de prijs gaat waarvoor we deze slagbomen in de markt zetten. Degelijk Duits fabricaat! 
Gezonde competitie houdt iedereen scherp... toch"?Onze slagbomen gaan we ook nog een iets sterkere positie geven. Voor zover wij nu weten hebben het sterkste product van Nederland als het om kwaliteits- slagbomen voor bodemprijzen gaat!Marktleiderschap, plein en straatsporten?


En we gaan natuurlijk verder met het veroveren van de positie van marktleider als het om betaalbare kwaliteits- pannavelden, pannakooien en sportkooien gaat. (Misschien zijn we dit al wel).
Ieder kind moet gratis kunnen sporten en spelen!


Indien u interesse heeft in een pannaveld of pannakooi, profiteer nu dan nog van onze Panna-voordeelmaanden
SKWshop, absoluut de sterkste in sportieve speel en schoolplein-inrichtingen.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. 


De door ons ontwikkelde mini multi-sportkooi. Deze staat in Waskemeer.
Pannavoetbal en mini basketbal in 1. Er staan al diverse in het hele land.Tot zover, ik ga verder genieten van het strand op Texel :-)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten