zaterdag 5 november 2016

Fietsoverkapping BF1000 blijft in de markt

Fietsoverkapping BF1000


Onze rijwieloverkapping BF1000


SKWshop importeert, exporteert, heeft diverse samenwerkingsverbanden en produceert in eigen beheer. Hierdoor kunnen we eigenlijk aan bijna iedere vraag voldoen als het gaat om duurzame producten voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Of beter gezegd, totaaloplossingen bieden voor concurrerende prijzen.


Grillige economie en markt


Maar......de markt, economie is nog steeds grillig en af en toe valt er iets weg.
Dit heeft dan soms tot gevolg dat een product niet meer leverbaar is. Soms accepteren we dit, maar als we het zelf een mooi en waardevol product voor ons assortiment vinden en er vanwege de eigenschappen van het product er best een grote markt voor is, organiseren we bijna altijd dat we dit in het assortiment kunnen houden. Meestal door de productie in eigen beheer te nemen.Productie gestopt


Zo heeft een fabriek besloten om fietsoverkapping BF1000 niet meer te produceren, deze dus uit de markt te nemen.
De reden hiervan is dan, dat de gedachtegang is: Als we dit product uit de markt halen, komen de klanten bij andere oplossingen van ons terecht, die voor ons meer rendabel(winstgevend) zijn.
Op zich een logische gedachtegang, de overtuiging is dat ze met een goedkoop/voordelig product dan de eigen omzet kannibaliseren en als deze uit de markt verdwijnt, dat dan een hoger rendement oplevert.


Onze visie


Onze visie, of beter strategie is echter om in ieder prijssegment een oplossing te kunnen bieden. En een dergelijke fietsoverkappingen horen/moeten in ons assortiment, om aan deze voorwaarde te kunnen blijven voldoen. Vandaar dat we dan ook per direct besloten hebben de productie van deze fietsoverkapping in eigen beheer te nemen, zodat we deze voordelige fietsoverkappingen gewoon kunnen blijven leveren. Gewoon prachtig design voor een superprijs!Eerlijk is eerlijk, het is toch een prachtige fietsoverkapping
Fietsoverkapping BF1000. Nu dus ook 100% SKWshop


Dus deze prachtige fietsoverkapping nu dus ook voor 100% een SKWshop-product.
Eigenlijk best benieuwd hoe er gereageerd wordt als ze merken dat deze fraaie en verrassend voordelige fietsoverkappingen dus gewoon in de markt blijven ;-)
Ja, dat is ook ondernemen...toch.......


Fietsoverkapping BF1000 al voor 1696,00 ex btwDe hartelijke groeten van echt allesvoorbuiten
SKWShop. Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.De BF1000 productie in onze werkplaats :-)

Voetbaldoel model JVD160 3 x 2m. Nieuw!


En onze populaire voetbaldoelen uit de JVD160-serie. Nu ook in een 3 x 2 meter uitvoering leverbaar.
Verplaatsbare jeugd voetbaldoelen uit onze JVD160-serie. Een ongekend product als het om prijs-kwaliteitsverhouding gaat. Doelen waar we altijd de complimenten over krijgen.'

Regelmatig krijgen we van onze klanten de vraag of we ook 3 x 2 meter voetbaldoelen leveren. Deze hebben we natuurlijk in ons assortiment. De JVD145-serie. Zeer degelijke en duurzame voetbaldoelen geproduceerd van aluminium profielen 80 x 80mm. 

Maar omdat de JVD-160-serie een iets mooiere uitstraling heeft door de ronde geprofileerde aluminium profielen en daarnaast ook nog extra inwendige hoekverstevigingen heeft, hebben we besloten deze ook in een 3 x 2 meter uitvoering in de markt te gaan zetten.

Vanaf nu voetbaldoel JVD160. Afmetingen 3 x 2 meter dus een standaard product!   

Voetbaldoel JVD160. Onze prijspakker onder de aluminium voetbaldoelen nu dus ook in een 3 x 2 meter uitvoering leverbaar.Geen opmerkingen:

Een reactie posten