zaterdag 12 augustus 2017

Complete schoolplein-inrichting

Onze regeneraat picknicktafels - picknicksets model Oslo

SKWshop is als totaal leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes, ook zeer sterk in complete schoolplein-inrichtingen.
Meestal leggen we de aandacht op de sportkooien en pannavelden die we plaatsen, maar ook voor alle overige materialen, zoals; afvalbakken, parkbanken, picknicksets en overdekte fietsenstallingen met de bijbehorende fietsenrekken zijn we het juiste adres.


Schoolplein Delfzijl
Het volgende schoolplein dat we compleet inrichten is in Delfzijl. Deze gaan we voorzien van een mooie voetbalkooi met basketbal, onze skate- hangbanken en picknicksets van regeneraat.


De voetbalkooi
De voetbalkooi met basketbal wordt wederom een kooi uit onze geluidsarme Premium-serie, voorzien van de volledig gelaste voetbaldoel- basketbalcombinaties.
Nog altijd onze beste koop pannakooien en sportkooien voor de openbare en semi-openbare ruimte, vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.


Voetbalkooi met basketbal uit onze duurzame Premium-serie


De skate-hangbanken voor de jeugd
Zeer leuke volbad verzinkte parkbanken voor de jeugd, ideaal om op te hangen en door de afwerking met de dikke zinklaag, zeer geschikt in omgevingen met een zoute lucht.

Onze skate- hangbankenDe picknicksets
Hier is gekozen voor onze picknicktafels - picknicksets model Oslo. Deze zijn van massief regeneraat en daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden en doordat deze van regeneraat (gerecyclede materialen) geproduceerd zijn, ook nog eens goed voor het milieu. 
Zie ook de afbeelding bovenaan dit blog. Voor wie parkbanken, straatmeubilair voor de openbare en semi-openbare ruimte zoekt, is het overwegen van meubilair van regeneraat, niet verkeerd.


Links ziet u nog net de skatebanken en in het midden de picknicksets, gereed voor montage op het schoolplein. Er is gekozen, zoals u op de afbeelding kunt zien, voor verlengde poten aan de picknicktafels, zodat deze eenvoudig ingegraven kunnen worden.Zeer ruim assortiment!
Dus als u overweegt uw schoolplein opnieuw in te richten, is het absoluut de moeite waard om een een bezoek te brengen aan de website van SKWshop. En als u dan vragen heeft, we helpen u graag en ons advies is altijd gratis. 
Zeer ruim assortiment voor messcherpe prijzen! We komen graag met u in contact.

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes

www.skwshop.nl
T: 050-2806970
Laagste prijsgarantie t/m 31 oktober


Nog steeds onze pannakooien en pannavelden uit de Premium-serie voor actieprijzen!
Laagtste prijsgarantie t/m 31 oktober 2017! Geldig voor gelijkwaardig product.
Een mooie kans voor wie nog op zoek is naar een pannaveld of pannakooi. 


De Premium-serie, onze beste koop pannavelden en pannakooien. Diverse afmetingen en uitvoeringen leverbaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten