zaterdag 19 augustus 2017

Fietsenstalling kopen?



Fietsoverkapping model BF1000, hier ingezet als rookoverkapping


Fietsenstallingen

Ook daarvoor is SKWshop het juiste adres. Een ruim assortiment fietsenstallingen - fietsoverkappingen. Voor ieder budget een passende oplossing.

Voor het goedkopere segment, maar niet minder duurzaam dan de andere hebben we onze fietsoverkapping - overdekte fietsenstalling model Karin. Een zeer degelijke overkapping, al vanaf 795,00 ex btw. Onbeperkt schakelbaar en leverbaar met diverse wandafwerkingen zoals transparant pvc en trapeziumplaat.

Overdekte fietsenstalling model Karin in de dubbele uitvoering met de transparante zijwanden

Of onze rijwieloverkapping model City, een fietsoverkapping uit het hogere segment,
Opgebouwd uit zware verzinkte stalen profielen, gepoedercoat in een ral kleur van uw keuze.

Fietsoverkapping City in de tweezijdige uitvoering.


Door de strakke vormgeving is deze fietsoverkapping een aanwinst voor het moderne buitenbeeld. Ook deze is onbeperkt uitbreidbaar en leverbaar in een enkele en in de afgebeelde tweezijdige uitvoering. De mogelijkheden zijn legio met deze overkapping-serie. Basisdelen van 3 meter die met aanbouwdelen van 1.5 meter uitgebreid kunnen worden.

Fietsoverkapping City, hier 2 enkele uitvoeringen tegenover elkaar geplaatst.

Voor al onze fietsoverkappingen geldt natuurlijk net als de andere producten uit ons assortiment dat we u deze als bouwpakket kunnen leveren en de volledige montage voor u kunnen verzorgen.


1 van onze top-aanbiedingen, fietsoverkapping model BF1000

Montage op locatie van onze fietsoverkapping model BF1000
Overdekte fietsenstalling - fietsoverkapping BF1000, op de afbeelding ziet u hoe we deze desgewenst volledig gemonteerd leveren. Ook deze fraai vormgegeven overkapping is weer onbeperkt uitbreidbaar.


De boven afgebeelde fietsoverkappingen model BF1000, hebben we nog altijd in de aanbieding.
Deze worden geleverd in delen van 3 meter. Een fraaie fietsoverkapping die afgewerkt is met dubbelzijdig slagvast polycarbonaat. Al voor 1695,00 ex btw!




Slechts enkele voorbeelden

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit on ruime assortiment overdekte fietsenstallingen - fietsoverkappingen, bezoek onze website voor alle modellen en uitvoeringen. 
En indien u vragen heeft, bel of mail ons, ons advies is altijd gratis en offertes kosten u niets. En ook voor voor fietsenrekken kunt u bij ons terecht, van standaard hoog - laag fietsenrekken tot fraai design.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuitenUw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

www.skwshop.nl
T: 050-2806970



Fietsenrek Spirit Concrete. Ook hiervoor geldt dat dit slechts 1 van onze vele mogelijkheden is als het om duurzaam fietsparkeren gaat. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten