zaterdag 14 april 2018

Nieuw! Kinetics voor schoolpleinen

Het interactieve geluidenspel met 4 spelvariantenKinetics. Nieuw in het assortiment! Een zeer leuke lijn kinetics-toestellen.
Energie-opwekken met lichaamsbeweging. Erg leuk op school- en speelpleinen, maar natuurlijk ook een aanwinst voor uw sportaccommodatie, camping e.d.

We hebben een complete lijn toegevoegd en zijn bezig met het afwerken van de omschrijvingen en het toevoegen van de laatst producten en afbeeldingen.
Interactief spelplezier voor uw leerlingen en jeugd. Waaronder de hieronder afgebeelde interactieve voetbalmuur.

Voetbalmuur, energie opwekken met het wiel en dan punten schieten op de vlakken,

De komende week complementeren we het assortiment en gaan we een Social Media reclamecampagne opzetten voor deze nieuwe lijn.


En verder afgelopen week....


Pannakooi Rotterdam


Hebben we weer een mooi pannaveld in Rotterdam opgeleverd, waarbij gekozen is voor een goed gelegde tegelvloer als spel-ondergrond. We adviseren dit vaak, omdat je dan nauwelijks onderhoud hebt, pannavoetbal nu eenmaal een variant op straatvoetbal is en het ook nog eens voordelig en zeer duurzaam is.


De laatste hand wordt gelegd aan de pannakooi Premium bij vv Alexandria ''66 in Rotterdam. We wensen hun veel sportief pannaplezier toe.Basketbal in Meppel En zijn de laatste basketbalpalen in Meppel geplaatst. Een project gesponsord door de Red Giants.
Hier is gekozen voor onze rvs basketbalpalen model Rothe+. Ook hebben we voor hen speciale muurframes ontwikkeld, deze hadden we nog niet in het assortiment en zullen we de komende week dus aak als nieuw product gaan toevoegen. Ook de jeugd in Meppel wensen we veel sportief plezier.Nieuw! Muurframes
Basketbalpaal Rothe+
   
Links het nieuwe basketbal-muurframe, dat we de komende week aan het assortiment gaan toevoegen en rechts onze populair rvs basketbalpaal model Rothe+, welke in hoogte verstelbaar is.Maar ook straatmeubilairEn om te laten zien dat we meer doen dan alleen sportieve pleinen, nog een afbeelding van de montage van onze overdekte fietsenstalling - fietsoverkapping model City.
Op de foto zijn we bezig met de plaatsing van 2 van deze fraaie overdekte fietsenstallingen in de dubbele uitvoering. Want ook als het om fietsoverkappingen gaat zijn we een zeer sterke speler :-)


Rijwieloverkapping - fietsoverkapping model CityContinue in beweging en geen week hetzelfde, daarom is werken bij SKWshop gewoon bijzonder leuk. We zijn alweer bezig met een leuke team-uitbreiding en mooie website-update en twee supermooie projecten in Amsterdam, maar daarover later in een ander blog meer.......


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

www.skwshop.nl Buiten de sterkste.
050-2806970
Onze nieuwe parkbank model Solid

De 1e van de nog maar net toegevoegde nieuwe betonnen parkbank model Solid is ook afgelopen week geleverd en geplaatst.Geen opmerkingen:

Een reactie posten