zaterdag 28 april 2018

Pannakooi Premium+

Pannakooi Premium met dubbele rij staanders en leunprofiel in Hoogkerk- Groningen

Een "stille" pannakooi?

Dan hebben we pannakooien en pannavelden met een dubbele rij staanders uit onze Premium-serie. De premium+ uitvoering en optioneel: ons speciaal gezette leunprofiel.
Op de bovenste afbeelding ziet u een 7.5 x 15 meter uitvoering, met op de achtergrond huizen. In dergelijke situaties is het wenselijk dat een pannakooi minimaal overlast geeft als het om contactgeluid gaat, het geluid van de bal tegen de wanden.
Onze Premium+ serie is dan een uitstekende oplossing, i.p.v. zoals in 90% van de gevallen een normale Premium pannakooi wel afdoende is, plaatsen we dan de staanders op een onderlinge afstand van 1.25 meter. (Normaal is een onderlinge afstand van 2.5 meter voldoende).
Er ontstaat dan een zeer "stijve" wand, die ook nog eens bijzonder sterk is en dus ook in vandalisme-gevoelige omgevingen uitkomst biedt.


De standaard uitvoering van onze Premium-serie, met de staanders h.o.h. 2.5 meter. In 90% van de gevallen een uitstekende oplossing. Hier is gekozen voor een kunstgras speelvloer.


Vandalisme?

Dan kunnen we naast de dubbele rij staanders ook nog een speciaal gezet leunprofiel op de wanden zetten. De pannakooi wordt dan bijna onverwoestbaar. En ziet er ook nog gewoon mooier (robuuster) uit.

Deze staat op Callantsoog, hier waren ze bang voor vandalisme, maar deze pannakooi Premium+ staat er na een jaar nog prima bij :-)


De Weijert Groningen, op deze foto ziet u zowel huizen als dat deze in een omgeving is geplaatst waar vandalisme voor komt. Dus ook hier een dubbele rij staanders, zodat er geen geluidsoverlast ontstaat en het gezette leunprofiel.Maar als gemeld, in 90% van de gevallen kunt en met een standaard pannakooi of pannaveld uit onze Premium-serie toe. Nog altijd het meest verkocht op speel- en schoolpleinen.
De serie waarop we nog altijd de laagste prijsgarantie geven.Kwaliteit!

De Premium pannavelden en pannakooien zijn allemaal opgebouwd met onze Security-staanders met een kunststof scheiding tussen de staanders en de zware volbad verzinkte staalmatten.

U heeft bij ons altijd de pannadoelen zonder meerprijs, in een ral kleur van uw keuze en de wanden, naar keuze groen, grijs of antraciet.
De wanden in een andere ral kleur?
Ook dat behoort tot onze mogelijkheden en voor prijzen waar maar weinig tegen aan kunnen :-)

Sporten moet betaalbaar blijven en ieder kind heeft recht op gratis sporten.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop. uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes

T : 050-2806970


Ook voor een overdekte pannakooi, is SKWshop het juiste adres.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten