zaterdag 18 augustus 2018

Pannaveld Match, ook in Antwerpen

Pannaveld Match, wedstrijdformaat.

Antwerpen
De volgende Match-uitvoering gaan we plaatsen in Antwerpen, op een centraal punt. De 4e van deze serie pannakooien, die we bij onze zuiderburen plaatsen. Deze keer een vierkante uitvoering, over 2 weken staat deze en we zien met verwachting uit naar het eindresultaat, omdat we van de standaardafmeting afgeweken zijn en er gekozen is voor een iets groter formaat.


De stad Antwerpen heeft gekozen voor deze uitvoering in afmetingen 6 x 9 meter  


En verder....
Het is hier nog volop vakantie, dus echt veel nieuws hebben we niet te melden.
We hebben nog wel een parkeerpaal aan het assortiment toegevoegd. Model Modern.
Leverbaar in antraciet en in een roestkleur. Uitneembaar of vast. Een zeer leuke variant op de bestaande afzetpalen - parkeerpalen. Voor wie iets anders wil :-). Duurzaam en verrassendvoordelig bovendien.


Nieuw in het assortiment! Afzetpaal - parkeerpaal model Modern


Boombank Yuvar
En is de 1e boombank model Yuvar in Nederland geplaatst. En eerlijk is eerlijk, het is altijd een beetje een gok als je een product voor het eerst importeert, maar deze ronde boombank, heeft onze verwachtingen overtroffen. En durven/gaan we de samenwerking met deze fabrikant uitbreiden.


Boombank Yuvar, uitgevoerd in een zwarte poedercoating. De 1e in Nederland.


Website-update
Hiervoor geldt dat we denken nog ca 2 weken nodig te hebben om alles door te testen. De snelheid wordt verhoogd en de lay-out aangepast > grotere afbeeldingen op de landingspagina's een beter gepositioneerde zoekfunctie en de twitter-balk met tweets verdwijnt.
Tot dusver ziet het er goed uit..vinden we zelf tenminste).
Wordt vervolgd.....


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten.
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

www.skwshop.nl - Buiten de sterkste!
050-2806970Geen opmerkingen:

Een reactie posten