zaterdag 4 augustus 2018

Weer 2 kleine voetbalkooien met basketbal opgeleverd

Voetbalkooi - pannakooi met basketbal. Deze staat in Nijkerk

Als eerder geschreven, onze planning zit behoorlijk vol als het om het opleveren van voetbalkooien en pannakooien gaat. Afgelopen week hebben dus ook we weer 2 fraaie voetbal-basketbalcombinaties uit onze Premium-serie opgeleverd.
Beide voorzien van onze volledig gelaste voetbaldoel-basketbalcombinaties met doelen van 1.5 x 0.75 meter en een geluidsarm basketbalbord.


Musselkanaal
De voetbalkooi - pannakooi met basketbal op de foto onder staat in Musselkanaal en is tevens voorzien van onze Granuplast rolcoating met stroefheidskorrel en sportbelijningen.
Het voordeel van Granuplast is dat dit vaak op bestaande ondergronden aangebracht kan worden, zeer duurzaam en slijtvast is en daarnaast ook nog eens verrassend voordelig in vergelijking met andere speel-ondergronden.


In Musselkannaal kan de jeugd jarenlang onbezorgd veilig sporten-spelen


Nijkerk
Ook de voetbalkooi in Nijkerk is opgeleverd, ook hiervoor geldt dat de leerlingen hier jarenlang onbezorgd kunnen sporten-spelen in deze fraaie kleine voetbalkooi uit onze populaire Premium-serie.

De voetbalkooi in Nijkerk, hier is gekozen voor 3 wanden van 4 meter hoog en 1 wand van 1 meter hoog


Op naar de volgende pannakooien en pannavelden....
Waarvan 1 van de leukste voor ons is, dat we in het centrum van Antwerpen op een mooi plein een geluidsarme pannakooi Match mogen plaatsen.
Een groot compliment voor ons is dat we verreweg het beste scoorden op alle punten-eisen die de stad Antwerpen stelde aan de mogelijke leveranciers :-) Zijn we best trots op!

En de 3 schoolpleinen die we in Amsterdam voor de 2e helft van september opgeleverd moeten hebben. Stuk voor stuk, prachtige projecten, waar we met veel plezier naar uit kijken.

En... ook de 1e die we voor de Gemeente West Friesland gaan plaatsen, benieuwd of ze net zo tevreden zullen zijn als onze andere klanten ;-)De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

SKWshop.nl. Absoluut een passie voor plein en straatsporten!
050-2806970
info@skwshop.nl


Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes, we helpen u graag.Onze Premium-serie, nog altijd de beste keuze! Hier uitgevoerd als alleen pannaveld met LSR24mm multiplay kunstgras

Geen opmerkingen:

Een reactie posten