zaterdag 15 september 2018

Kantoorunit kopen?

Kantoorunit model VC 3 x 2 meter, ingezet als portiersloge

Kantoorunits, mobiele kantoorruimtes, modulair opgebouwde kantoren, wachthuisjes, portiersloges, enz, enz.. Voor ieder vraagstuk heeft SKWshop, wel een passende oplossing. We zijn partner van WSM en kunnen daardoor met iedereen de concurrentie aan als het om de prijs- en kwaliteitsverhouding gaat.
Degelijk Duits fabricaat.

SMART kantoren
Of het nu om onze unieke, flexibele SMART Unit gaat, opgebouwd uit segmenten met een uniek kliksysteem. Ideaal voor de binnenruimte en altijd weer uit te breiden.
Altijd een diepte van ca 2.16 meter en de lengte is onbeperkt. Weer af te breken en weer op te bouwen. Ideaal in fabriekshallen, loodsen, magazijnen e.d.
Diverse opties mogelijk als het om elektra en verlichting gaat. Snelle levering en ook nog eens mooi aan de prijs..


SMART Units, de flexibele kantoorunit die past op een aanhanger.Of onze W-serie
Tot breedtes van 3 meter, kant en klaar geleverd en gelost waar de wagen kan komen. (Indien dit niet kan, leveren we als bouwpakket, die we ter plekke voor installeren).

Leverbaar in een uitvoering voor de binnen ruimte, geen hemelwaterafvoer en geen maximale isolatie, of in de buitenuitvoering, die dit wel heeft.
Ook hiervoor geldt dat bijna iedere optie mogelijk is, tot aan sanitaire voorzieningen toe, zoals wc, douches. Maar ook de standaardvoorzieningen zoals: elektra, PC-aansluitingen, verwarming,m airco enz. De mogelijkheden zijn legio.

Kantoorunit model W in een 6 x 7 meter uitvoering. Dit formaat monteren we vanzelfsprekend op lokatie


Kantooruimtes VC
En dan hebben we nog het kwalitatieve topsegment, onze VC-serie. Kantoorunits die zeer geschikt zijn voor extreme omstandigheden, verder identiek aan de W-serie. Alleen de materialen zijn van een zwaardere en andere kwaliteit, zodat deze bijvoorbeeld in fabrieken met extreme omstandigheden kunnen staan. Daarnaast natuurlijk ook ideale kantoorunits voor diegene die een luxe uitstraling zoekt. Zoals de particuliere school, van de foto bovenaan dit blog, de portiersloge.

Het op de plek zetten van tijdelijke kantoorruimte VC, in veel gevallen als permanente kantoorunit ingezet.
Alleen de externe voeding aanlsluiten en gereed voor gebruik


Dus SKWshop.nl, voor ieder vraagstuk, de juiste oplossing als het om het aanschaffen van kantoorruimtes, portiersloges, wachthuisjes, kantines en rookruimtes gaat.

Duurzame oplossingen voor concurrerende prijzen!


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop.nl, uw raadgevend leverancier voor de openbre en semi-openbare ruimtes.
Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes, we helpen u graag.

050-2806970
SKWshop.nl - Buiten de sterkste!
Ook als het gaat om rookruimtes voor buiten en rookoverkappingen, het juiste adres.Geen opmerkingen:

Een reactie posten