zaterdag 1 september 2018

Kermit, onze nieuwe pannakooi hulp..

Kermit, onze nieuwe hulp bij het plaatsen van voetbaldoel - basketbal-units, basketbalpalen en het transporteren van materialen op locatie

Genoeg te doen
Ook afgelopen week zijn we weer druk bezig geweest met het inrichten van sportieve schoolpleinen.
Twee hiervan uitgevoerd met volledig gelaste pannadoel - basketbalcombinaties.
Tot nu toe moesten we bij dergelijke opdrachten, bijna altijd ter plekke een hulpmiddel organiseren, om deze units op de juiste plek en in de juiste positie te krijgen.

Dit behoort tot de verleden tijd, want nu hebben we Kermit, een mini-heftruck/kraan die mee naar de klus kan en ons assisteert met de zware werkzaamheden.
Afgelopen week dus voor het eerst ingezet, tijden de plaatsing van 2 van onze mini- multi sportkooien met de speciaal ontwikkelde voetbal- basketbal-units. En dat is iedereen uitstekend bevallen :-).


De 1e pannakooi met deze voetbaldoel-basketbal units, die met onze nieuwe assistent geplaatst is. Over-Y Amsterdam.
De 5e die we van dit type in onze hoofdstad hebben geplaatst.

Ook deze basketbalpaal is met de hulp van Kermit geplaatst.

Samen volop aan het werk in hartje Amsterdam :-)


Zowel het afgelopen week geplaatste pannaveld met basketbal bij Over-Y als bij Het Noorderlicht zijn met behulp van "Kermit" opgeleverd. En beginnen we dinsdag met de 3.

Ook hebben we afgelopen week in Rotterdam nog een mooie pannakooi met basketbal geplaatst. Hier is voor een court uit onze Premium-serie pannakooien gekozen. Deze zijn voorzien van voetbaldoelen en indien de klant ook basketbal wenst, geplaatst in het frame tussen de 2 staanders en kunnen we deze pannakooien en pannavelden, meestal zonder zwarte hulpmiddelen (Kermit) plaatsen.


Ook hebben we nog in Rotterdam een prachtige pannakooi opgeleverd.

Bewegen is belangrijk!
Al met al is het nog steeds zo leuk om te zien, dat scholen meer en meer gezond bewegen belangrijk vinden en dat laten zien door het creëren van sportieve schoolpleinen. Niet alleen pannakooien en pannavelden, maar ook buiten fitness, calisthenics, volleybal, basketbal, gewoon alles wat met sport en spel te maken heeft. 

Bijkomend voordeel ;-)
En.... welke leerkracht denkt u dat het gemakkelijker heeft, een leraar die les geeft aan leerlingen die zich net even heerlijk uitgeleefd hebben op een sportief plein, of leerlingen die alleen maar rondgehangen hebben......

Ook nog altijd een succesnummer
Onze BF1000 geplaatst op asfalt met chemische ankers. De fietsoverkapping die we het meest verkopen. Logisch, want qua prijs- design en duurzaamheid, nog altijd een topdeal.
Tot lengtes van 9 meter, kunnen we deze volledig gemonteerd leveren.

Voor wie een overdekte fietsenstalling - rijwieloverkapping wil kopen, absoluut het overwegen waard.


Onze fietsoverkapping BF1000


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

Altijd gratis advies en snellen vrijblijvende offertes.
www.skwshop.nl Buiten de sterktse
050-2806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten