zondag 28 april 2019

Informatieborden en kantoorunits

Scharnierloze informatieborden uit onze Top-line, maar liefst 10 jaargarantie

Bloggen, nog altijd een uitstekende manier om producten te promoten en/of hoger in de zoekmachines te positioneren. Je kunt wel de beste producten tegen een uitstekende prijs aanbieden, maar je potentiële klanten moeten wel weten dat je deze hebt :-)
Zo zijn we twee plekken gezakt met onze publicatieborden - informatieborden voor de buitenruimte en willen we een paar plekken stijgen met onze kantoorunits.
Werk aan de winkel dus.. Te beginnen met onze informatieborden.Informatiebord of publicatiebord nodig?

De Topline van SKWshop, absoluut de beste keuze voor buiten! Een zwak punt bij veel informatieborden is de scharnier, er wordt niet altijd even voorzichtig met een informatiebord omgesprongen en daardoor gaan uiteindelijk vaak de scharnieren stuk.
Om deze reden is er een uniek gepatenteerd scharnierloos concept ontwikkeld, waardoor dit fenomeen tot het verleden behoort. De Topline van SKWshop is voorzien van dit gepatenteerde scharnierloze concept.
Andere voordelen van onze Topline zijn:

 • continue ventilatie
 • gehard veiligheidsglas
 • schroefloze achterwand
 • zeer degelijke gasveerconstructie
 • vorstvrije sloten
 • zeer snelle levering.

Daarnaast zijn deze informatieborden leverbaar in een enkele, een dubbele uitvoering, vrijstaand met staanders en als wandmodel. Aluminium naturel, rvs-look of in een ral kleur van uw keuze.
En.. kan er naast een tekstbalk ook LED verlichting. Zeer degelijk Duits fabricaat! En we zijn nog altijd trots dat we dealer van deze informatieborden zijn.Onze Topline informatieborden, ideaal voor openbare en semi-openbare ruimtes


De beste keuze voor buiten!


Eerlijk is eerlijk, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, als u een informatiebord of publicatiebord voor buiten wilt kopen, is het overwegen van onze Topline, absoluut de moeite waard. Veel tevreden klanten gingen u voor. Meer informatie, of gewoon nieuwsgierig, zie dan: informatieborden uit de Topline
Kantoor-units

Ook hier zijn we inmiddels een zeer serieuze speler geworden. We leveren kantoor-units uit het midden en hogere segment. We blijven bewust weg bij het lagere segment, want na een jaar bent u de prijs vergeten, maar niet de kwaliteit!
We staan organisch wel op de 1e pagina met onze kantoorunits maar we willen ook met dit product een paar plekken stijgen. We hebben bijzonder sterke producten  en zijn ook hier bijzonder trots dat we dealer voor Nederland en België zijn.


Kantoorunit model W 3 x 4 meter voor de buitenruimte


Meer en meer klanten weten ons te vinden als het om onze kantoorunits gaat. En, eerlijk is eerlijk, ze zijn allemaal zeer tevreden met het geleverde product!
Zo leveren we alweer 4 kantoorunits aan Mitsubishi, 7 stuks aan Vopak en nog een aantal aan en verhuurder.
We hebben hier diverse mogelijkheden, mobiele kantoorunits, permanente kantoorunits, kantoren voor binnen en voor buiten en zelfs onze SMART-Unit, die altijd weer uitbreidbaar is.
Het verschil tussen een binnen en buiten-kantoorunit zit hem in de isolatie, en de hemelwaterafvoer.

Kantoorunits tot een breedte van 3 meter, kunnen we indien deze op de plek kan komen, volledig gemonteerd geleverd worden.
De opties waarmee deze uitgerust kunnen worden zijn legio, o.a.

 • elektrokast
 • pc-aansluitingen
 • zonnewering
 • LED
 • sanitair
 • enz..


Kantoorunit 4 x 2 meter voor de binnenruimte. Ook deze is uit onze W-serie.


We kunnen dus voor ieder vraagstuk een passende kantoorunit leveren. En ook hier geldt, als u voor een hoogwaardige afwerking en kwaliteit gaat, vraag dan eens een vrijblijvende offerte bij SKWshop.
De prijs-kwaliteitsverhouding en de mogelijkheden zullen u aangenaam verrassen.
Zie voor als onze mogelijkheden > kantoor-units 


De hartelijke groeten voor echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes

We helpen u graag en vragen en offertes kosten u niets :-)
www.skwshop.nl - buiten de sterkste


M: info@skwshop.nl
T: *31(0)5028069Geen opmerkingen:

Een reactie posten