zaterdag 13 april 2019

Wat kost een pannakooi

Pannaveldje 4 x 6 meter


Prijzen pannakooi

Vaak krijgen we de vraag via de mail of telefoon: "Wat kost een pannakooi?"
Hier kunnen we niet zonder een aantal vragen beantwoord te hebben gehad, een prijs noemen.
Want:

  • welke afmetingen wenst u? Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar of hoeveel kinderen/jeugd wilt u tegelijk laten voetballen in de pannakooi of het pannaveld?
  • welke wandhoogtes wenst u of beter, als er een bal over een wand gaat, levert dit direct overlast of gevaar op? Dit bepaalt meestal de benodigde wandhoogtes en of er zelfs een net over moet.
  • waar komt deze te staan? Veel vandalisme of niet in de omgeving, dan zijn we een extra zware uitvoering nodig.
  • staan er in de directe omgeving woonhuizen? Dit bepaalt de mate van contactgeluidsdemping.
  • op welke ondergrond komt de pannakooi te staan? Moeten we boren/zagen, kunnen we gewoon de grond in of moeten we voetplaten gebruiken?


Zodra deze vragen beantwoord zijn, kunnen we u relatief eenvoudig een prijs geven voor de kosten van een pannakooi, inclusief plaatsing. Wat we u in ieder geval kunnen meedelen als het om de kosten van een pannaveld of pannakooi gaat:


Op onze Premium-serie pannakooien geven we nog steeds de laagste prijsgarantie!Pannakooi 5 x 10 meter uit onze Premium-serie

Speelvloeren

Ook hiervoor geldt dat we bijna alle vloeren kunnen leveren, kunstgras, rubberen tegels, drainbeton, coating op een bestaande vloer en rubberen gietvloeren. In het algemeen geldt dat een bestaande of nieuw gelegde tegelvloer een uitstekende spelvloer is voor een pannaveld of pannakooi. Pannavoetbal is tenslotte een variant op straatvoetbal en daarnaast heeft een tegelvoer nauwelijks onderhoud nodig en is bijzonder duurzaam.


Een goed gelegde tegelvloer is een uitstekende speelvloer voor pannavoetbal. Maar ook uw speelvloer kunnen we voor u verzorgen. Deze prijzen zijn dan weer afhankelijk van: oppervlakte, huidige ondergrond, kan de afgegraven grond op het terrein blijven of moeten we dit afvoeren.Pannakooi Match

We hebben 1 type pannakooi waarbij de prijs wel altijd van te voren vaststaat, dat is onze pannakooi Match. Leverbaar in een vierkante 4 x 6 meter uitvoering en in een ronde uitvoering met een diameter van 6 meter en doelen van 1.5 x 0.75 meter. Dit is tevens het formele wedstrijdformaat.
Dit is dan ook een kant en klaar geleverd bouwpakket, die eenvoudig zelf te monteren is.
De Match serie is inzetbaar als permanente pannakooi en als mobiele pannakooi.
En voor diegene die wil dat wij deze volledig installeren en vastzetten op het maaiveld, dat kan natuurlijk ook.

Top-aanbieding. Onze pannakooi Match-serie voor slechts 125,00 meerprijs gepoedercoat in een ral kleur van uw keuze. (Normaal 375,00 ex btw)


De ronde uitvoering van pannakooi Match, deze heeft dus het formele wedstrijdformaat


De vierkante uitvoering van pannakooi Match, deze is permanent geplaatst en tevens voorzien van een kunstgras speelvloerDus als u interesse heeft in een pannakooi of gewoon de prijs wilt weten, bel of mail ons dan, we informeren en adviseren u graag.


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies

SKWshop.nl - Buiten de sterktse
050-2806970


Mini multisport-court

Pannakooi met basketbal en een Granuplast vloercoating, ook dat behoort tot onze mogelijkheden.


Onze pannakooi - basketbalcombinatie met onze speciaal ontwikkelde voetbaldoelen met basketbal erboven. Nog altijd 12 van de mooiste mini sportkooien van Nederland. Deze leveren we vanaf afmetingen: 7.5 x 15 meter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten