dinsdag 16 juli 2019

Design fietsenrekken

Fietsenrek Spirit Steel, diverse uitvoeringen leverbaar
Fietsenrekken
SKWshop, ook voor fietsenrekken het juiste adres, of het nu om een aanleunbeugel gaat, standaard hoog-laag rekken of onze Italiaanse design fietsenrekken.
Voor iedere smaak en ieder vraagstuk wat wils :-)

Met name onze Italiaanse design fietsenrekken zijn erg in trek bij diegene die naast het kunnen parkeren van een fiets, ook iets moois willen.
We hebben deze destijds extra scherp in de markt gezet en houden de prijzen nog altijd laag. Met name omdat we deze zelf ook erg mooi vinden en ondanks dat het genereren van inkomsten (verdienen van geld) natuurlijk onze belangrijkste doelstelling is, geen geld is geen bedrijf. Genieten we zelf iedere keer weer als we producten verkopen/plaatsen die we zelf erg mooi vinden.


Fietsenrek Spirit Concrete, hier gecoat in een frisse, vrolijke gele ral kleur.


Als u overweegt een fietsenrek aan te schaffen, kijk dan dus eens bij onze Italiaanse rekken, de prijzen zullen u aangenaam verrassen. Diverse modellen en uitvoeringen.Fietsenrek Strike met aanleunbeugels en slot-oogAanleunbeugels
En ook als het om aanleunbeugels gaat, een aanleunbeugel is natuurlijk niets anders dan een fietsenrek, hebben we ook zeer fraaie design oplossingen. Naast onze standaard aanleunbeugels, importeren we ook hier een paar fraaie modellen uit Italiƫ. Een aanwinst voor de buitenruimte als het om uitstraling en kwaliet gaat.Aanleunbeugel - fietsenrek SantoEn indien u de gewone aanleunbeugel zoekt, ook hierin zijn we bijzonder sterk. Degelijk Duits fabricaat en voor zeer scherpe prijzen. Leverbaar met tussenbuis en zonder tussenbuis. Inbetonneerbaar of uitgevoerd met voetplaten voorzien van voorgeboorde gaten ten behoeve van een eenvoudige montage op het maaiveld.
Alle volbad thermisch verzinkt en dus jarenlang bestand tegen alle weersomstandigheden. En natuurlijk leverbaar in diverse fraaie ral kleuren.


Verzinkte aanleunbeugels, ook met tussenbuis leverbaar en in diverse af,metingen. En voor bijzonder scherpe prijzen.Zie voor ons gehele assortiment > aanleunbeugelsDe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi openbare ruimtes

www.skwshop.nl - Buiten de sterkste
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.*31(0)2806970
M: info@skwshop.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten