zondag 21 juli 2019

Overdekte fietsenstallingen

Overdekte fietsenstalling - fietsoverkapping BF1000 Lengte 3 meter




Overdekte fietsenstallingen - fietsoverkappingen

SKWshop, echt alles voor de openbare en semi-openbare ruimtes. En als het om overdekte fietsenstallingen gaat, altijd een passende oplossing. Van bouwpakket die u zelf eenvoudig kunt monteren, kant en klaar geleverde overkappingen zoals onze populaire BF1000 boogoverkapping en volledige montage, installatie van uw rijwieloverkapping. Van fraaie standaardmodellen tot exclusief design.
Al onze overkappingen zijn volbad verzinkt en desgewenst gepoedercoat. Dus jarenlang bestand tegen alle weersomstandigheden. Hieronder enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment.



Onze Leipzig, hier afgebeeld in een dubbele uitvoering. Deze verrassend voordelige fietsoverkappingen kunnen onbeperkt geschakeld worden en leveren we als bouwpakket, of volledig voor u gemonteerd. Aan u de keuze.



Onze Manheim, hier aan de zijkanten afgewerkt met helder gehard veiligheidsglas.






De mogelijkheden zijn legio

Zoals u ziet, onze mogelijkheden zijn legio. En dit zijn nog niet eens alle modellen die we in ons assortiment hebben.
Indien u op zoek bent naar een overdekte fietsenstalling - fietsoverkapping is een bezoek aan de website van SKWshop, absoluut de moeite waard. Vragen en offertes kosten u tenslotte niets en we helpen u graag. Zie:  fietsoverkappingen SKWshop


En ook voor de bijpassende fietsenrekken kunt u natuurlijk bij ons terecht, van standaard hoog-laag fietsenrekken, aanleunbeugels tot fraai design.



Nog altijd onze super-aanbieding


Onze BF1000, hebben we nog altijd in de aanbieding, (zie ook bovenste afbeelding van dit blog) een buitenkans voor wie op zoek is naar een fietsoverkapping met een fraaie uitstraling en niet te veel geld wil uitgeven. Hoogwaardig afgewerkt en de transparante kap is van 2-zijdig uv-bestendig slagvast polycarbonaat.
Snelle levering, en desgewenst in een ral kleur van uw keuze. De 3 meter, inclusief transport en montage en prefab funderingen al voor 2.445,00 ex btw. Absoluut een superprijs voor deze fraaie overkapping.



Onze BF1000 fietsoverkapping, deze is gereed voor transport. Tot een lengte van maar liefst 9 meter kunnen we deze volledig gemonteerd leveren.






De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop.nl uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.
SKWshop - Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
info@skwshop.nl




Nog 2 voorbeelden uit ons ruime assortiment fietsoverkappingen

Onze fietsoverkapping - overdekte fietsenstalling City in de dubbele uitvoering



Onze Laura, ook deze is in een dubbele en in de afgebeelde enkele uitvoering leverbaar




Geen opmerkingen:

Een reactie posten