donderdag 1 augustus 2019

Pannakooi

Pannakooi Premium 5 x 10

Bloggen...belangrijk voor de positionering van websites in Google.. Google dwingt je dus om te schrijven en kiest ook nog het onderwerp voor je. Als je dus met een product zakt in de ranking (bepaalde zoekwoorden), ben je dus min of meer verplicht hier actie op te ondernemen. Bloggen is dan 1 van de mogelijke acties.

We zijn dus weer 2 posities gezakt met de zoekterm "pannakooi" exact en daar gaat die weer ;-)

Voor ieder plein en ieder budget een oplossing

Pannakooien van SKWshop, voor ieder budget en ieder plein een passende oplossing, snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. Bovendien geven we op onze populaire Premium-serie de laagste prijsgarantie voor gelijkwaardig product.
Geluids- en vandalisme-arm. Ook als fluisterstille pannakooi leverbaar. Bijna iedere afmeting en wandhoogte mogelijk en natuurlijk ook als voetbal basketbalcombinatie.

De wanden standaard, groen, zwart of antraciet. (Andere kleuren tegen meerprijs mogelijk) En de doelen en of voetbaldoel- basketbalcombinaties altijd in een ral kleur naar keuze.Pannakooi 7.5 x 15m met basketbal en vloercoatingPannakooi 7.5 x 15 m met netoverdekking


Daarnaast hebben we nog diverse andere mogelijkheden als het om pannavelden en pannakooien gaat. Zie voor al onze mogelijkheden > pannakooien op de website  SKWShop.nlSpeelvloeren

Ook hier zijn onze mogelijkheden legio. We adviseren meestal een goed gelegde tegelvloer, pannavoetbal is tenslotte een variant op straatvoetbal en ook voor een sport als basketbal geeft dit een uitstekende balstuit. Geen onderhoud, duurzaam en ook nog eens zeer voordelig.

Maar voor wie, valdempende tegels, gietrubber, waterdoorlatend beton of kunstgras zoekt, is ook bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit voor bijzonder concurrerende prijzen. En kunnen we asfaltvloeren en tegelvloeren van een fraaie coating en belijningen voorzien. Onze mogelijkheden zijn hier legio.
En ook hiervoor geldt, we informeren u graag en offertes kosten u tenslotte niets ;-)
Onze leggers druk bezig met een LSR24mm zandgevuld kunstgras speelvloer.


Zo dit was stap 1, nu gaan we verder met het aanpassen van de teksten op de website, zodat ook veranderingen hebben plaatsgevonden als de crawl-bots van Google weer langskomen...

SEO (SEarch Engine Optimalisatie) a neverending Story...De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.
SKWshop - De sterkste in pannakooi en pannaveld op maat!

T: *31(0)502806970
M: info@skwshop.nl
Onze ronde pannakooi Match, wedstrijdformaat. Diameter 6 meter.Geen opmerkingen:

Een reactie posten