zaterdag 17 augustus 2019

Picknicksets voor de openbare ruimte

Picknickset Siena van massief regeneraat



Picknicksets voor de openbare en semi-openbare ruimte

SKWshop heeft een ruim assortiment straatmeubilair en als het om picknicksets gaat, ook zeer veel keuze in sets geproduceerd van duurzaam massief regeneraat.
Gezien de toenemende aandacht voor het milieu kiezen steeds meer klanten (helaas in absolute zin nog maar een relatief klein percentage) voor regeneraat (kunststof) parkbanken en picknicksets.
Waarschijnlijk komt dit door de associatie, minder sterk en duurzaam. Maar het tegendeel is waar, door de samenstelling is deze lijn straat- parkmeubilair, rotvrij, graffiti-proof, duurzaam en geen noemenswaardig onderhoud. Gewoon een uitstekende keuze dus!



Cradle to cradle

Volledig volgens het cradle to cradle principe geproduceerd. Deze parkbanken en picknicksets zijn geproduceerd van 100% regeneraat en zelf ook weer voor 100% recyclebaar. Goed voor het milieu dus. Bovendien is deze lijn in vergelijking met kwalitatief gelijkwaardige producten, ook nog een verrassend voordelig n dus naast goed voor het milieu, ook nog eens goed voor uw portemonnee :-)

Boven aan dit blog en de foto hier directe onder is van de laatst toegevoegde picknickset uit onze massief kunststof-lijn parkbanken en picknicksets, moel Siena. We zijn zelf altijd weer blij als een klant voor producten uit deze lijn kiezen. We adviseren deze, ondanks ons zeer ruime assortiment straatmeubilair dan ook vaak.


Picknickset Siena

Twee van onze picknicksets model Siena, deze foto hebben we gekregen van een zeer tevreden klant


Picknickset Londen

Nog een tevreden klantfoto, hier hebben we in Eindhoven een dakterras vol gezet met onze fraaie picknickset model Londen


Of wat dacht u van onze picknickset Matrix

Picknickset Matrix, deze staan in Groningen langs een fietsroute. Prachtige vormgeving toch?

U ziet het, qua vormgeving zijn ook de mogelijkheden legio. Als u dus uw terras, park, school- of speelplein wilt voorzien van (nieuwe) picknicksets, is het overwegen van massief regeneraat absoluut de moeite waard. Naast de verschillende modellen, heeft u ook nog eens de keuze uit diverse fraaie kleuren en kleurstellingen.



En natuurlijk ook het basismodel, de klassieke picknickset. Picknickset Oslo

Picknickset Oslo, gebaseerd op de klassiek houten picknicksets, alleen nu geen onderhoud en geen bomenkap :-)


Samengevat, als u een nieuwe picknickset of picknicksets wilt kopen, overweeg dan ook eens massief regeneraat. We hebben nog niet 1 klant gehad die hier achteraf spijt van gekregen heeft...



De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
SKWshop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Buiten de sterkste!

We helpen u graag en ons advies is altijd gratis.

*31(0)502806970
info@skwshop.nl





Geen opmerkingen:

Een reactie posten