zondag 24 november 2019

Parkbanken en ander nieuws

Parkbank Rest gebogen, fraai Italiaans design

SKWshop heeft als bij velen al bekend een zeer ruim assortiment park en straatmeubilair. Regelmatig breiden we ons assortiment uit en stoppen we met producten die op 1 of andere manier niet aanslaan.
Zo hebben we afgelopen week weer een zeer fraaie parkbank aan ons assortiment toegevoegd.


Parkbank model Carmen

De 1e banken zijn geproduceerd en wijzelf zijn bijzonder tevreden over het resultaat. Er is gekozen om de 1e serie te produceren met iets langere bankvoeten zodat deze onder het maaiveld gemonteerd kunnen worden. Een fraaie buitenbank die ideaal is voor de openbare en semi-openbare ruimtes, maar ook zeker in particuliere tuinen niet misstaat.
De bank is afgewerkt met duurzame FSC hardhouten latten voor de zitting de leuning en het frame gepoedercoat in een diepzwarte kleur, Ral 9005. Elegant en fraai om te zien.. oordeelt u zelf, want smaken verschillen natuurlijk :-)


Buitenbank - parkbank model Carmen. Lengte 1800mm.

En verder afgelopen week..

-Is afgelopen week Sem Ubbels bij ons komen stage-lopen.
-Hebben we het contract getekend van Mii, die ons als officemanager per 1 januari komt versterken.
-Hebben we hierom afscheid moeten nemen van het biljart op ons kantoor om ruimte te maken voor de nieuwe werkplekken..
(Verhuizen is voor ons geen optie, omdat we de plek waar we nu zitten gewoon veel te mooi vinden).

En...
Worden er ook weer 2 pleinen ingericht met onze betonnen Smarties. Op 1 of andere manier, worden we hier altijd blij van. Niet omdat er veel geld mee verdient wordt, want dat is gewoon niet zo, maar we vinden deze zelf superleuk. Misschien wel 1 van de redenen dat we deze voor een zeer scherpe prijs wegzetten.

Onze parkbanken -betonnen Smarties op het Domplein in Utrecht


Echt groot nieuws of iets te melden hebben we deze week eigenlijk niet. We kijken terug op een mooi jaar en zijn allemaal wel toe aan een paar weken vakantie. Dit jaar gaan we dan ook voor het eerst dicht tijdens de kerstperiode.


Tot slot..

Deze week wordt de prijswinnaar bekend van de actie Gezond Scoren voor scholen. Hiervoor hebben wij een pannakooi geproduceerd in de kleuren van FC Groningen. (Deze actie is namelijk opgezet door FC Groningen in de Maatschappij) en daarom vonden wij deze kleuren wel toepasselijk.
Absoluut een superprijs, deze ronde pannakooi heeft een diameter van 6 meter en doelen van 1.5 x 0.75m. Dit is dus tevens het officiƫle wedstrijdformaat.


Pannakooi Match


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!
T: *31(0)502806970
M: info@skwshop.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten