zondag 1 december 2019

Fietsenrek model Gamma

Fietsenrek Gamma, nu ook met ronde zij-steunenNieuw

Ons fietsenrek model Gamma, een uitstekende keuze. Door de hoge achterkant een ideale velg-bescherming en daarnaast ook zeer geschikt voor fietsen met trommelremmen en schijfremmen.
Nu naast de uitvoering met de vierkante betonsteunen, nu ook leverbaar met halfronde betonsteunen.

Deze fraai vormgegeven fietsenrekken zijn leverbaar in uitvoeringen van:

  • 5 fietsplekken. L:2100 mm.
  • 7 fietsplekken. L:2600 mm.
Voor de afwerking van het rek zelf heeft u de keuze uit diverse fraaie ral kleuren en vanaf 3 stuks, is iedere standaard ral kleur mogelijk. Een prachtproduct voor een verrassend scherpe prijs.


Afgebeeld de uitvoering van dit fraaie fietsenrek met 9 fietsplekken en gecoat in diepzwart ral 9005

Prijzen:
De uitvoering met 5 fietsplekken: 432,00 ex btw
De uitvoering met 7 fietsplekken: 468,00 ex btw

Als u op zoek bent naar een fietsenrek met een fraaie uitstraling en uitstekende parkeer-eigenschappen, is het overwegen van dit model absoluut de moeite waard. Door de betonsteunen, geen verdere verankering nodig en daardoor kunnen deze fietsenrekken eenvoudig vrijstaand geplaatst worden.


Zeer veel andere mogelijkheden
Naast model Gamma, hebben we, naast alle standaard-modellen nog meer fraaie design fietsenrekken in ons assortiment. Geproduceerd in Italië, en ook de andere modellen voor verrassend scherpe prijzen. Waaronder de hier onder afgebeelde Spirit Concrete.


Bijvoorbeeld ons fietsenrek model Spirit, hier afgebeeld in de uitvoering met betonsteunen.
Bezoek de website van SKWShop > fietsenrekken kopen voor ons gehele assortiment en bij vragen, neem rustig contact met ons op. We staan u graag te woord en helpen u graag en vragen kosten u tenslotte niets :-)


En verder....

Zijn we vanzelfsprekend aanwezig geweest bij de finale van de Gezond Scoren Quiz. Een intitiatief van FC Groningen in de Maatschappij. In totaal hebben 63 scholen meegedaan en daarmee is deze actie een groot succes geworden. De finalisten waren OBS Hiligo, OBS de Tandem en OBS Gieten.


De leerlingen van de 3 finalisten klaar voor de finale. 


De door ons beschikbaar gestelde pannakooi is gewonnen door het gele team. Onze pannakooi Match, gecoat in de kleuren van FC Groningen. In januari gaan we deze plaatsen.
Absoluut een superprijs, want deze fraaie ronde pannakooi heeft een diameter van 6 meter, doelen van 1.5 x 0,75 meter en heeft daarmee het officiële wedstrijdformaat.

De gelaste delen zijn na het lassen volbad verzinkt en daardoor is deze jarenlang bestand tegen alle weersomstandigheden.

Pannaveld Match, een aanwinst voor ieder speel- en schoolplein

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We helpen u graag.

SKWShop.nl - Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
M:info@skwshop.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten