maandag 16 december 2019

Parkbank Tauri Concrete

Parkbank Tauri Concrete. Nieuw in het assortiment straatmeubilair


Assortiments-uitbreiding straatmeubilair

Continue zijn we op zoek naar mooie uitbreidingen/ideeën voor ons assortiment park- en straatmeubilair. Zo hebben we laatst de halfronde zij-steunen aan onze Italiaanse fietsenrekken toegevoegd en nu de laatste assortiments-uitbreiding, parkbank Tauri Concrete, met betonnen zij-steunen.
Straatmeubilair op zijn mooist.

Parkbanken met een luxe uitstraling, zitting en leuning opgebouwd uit buisprofielen. Verzinkt en gecoat in een fraaie ral kleur (diverse kleuren mogelijk) en de zij-steunen van beton, met een fraaie halfronde afwerking.
Door de betonsteunen is het niet nodig om deze bank verder te verankeren en is deze dus ook bij uitstek geschikt voor ondergronden waar niet in geboord mag worden.

Uitvoeringen:
- met rugleuning
- zonder rugleuning.

Elegant en een uitstekend zitcomfort. Parkbank Tauri Concrete
En nog een afbeelding van de onlangs doorgevoerde assortimentsuitbreiding, de fietsenrekken die we nu ook met de halfronde zij-steunen kunnen leveren. Dit geldt dus voor al onze fietsenrekken met betonnen zij-steunen.


Fietsenrek Spirit Concrete, hier uitgevoerd met de nieuwe halfronde zij steunen. Ook voor dit fietsenrek geldt: Geschikt voor vrijstaande plaatsing
Laatste wijzigingen van dit jaar..

Dit zijn waarschijnlijk de laatste assortimentswijzigingen van het jaar 2019. We hebben nog wel een paar mooie producten op de plank liggen, maar januari zal in het teken staan van de lancering van onze nieuwe website, gespecialiseerd in kantoorunits. En dus wordt de rest van het jaar gebruikt om daar de puntjes op de spreekwoordelijke "i" te zetten.


Uitbreiding collega's :-)

Ook krijgen we, als al eerder benoemd, er in januari een nieuwe collega bij. Mii. Zij gaat de rol van officemanager vervullen en daardoor krijgen we nog meer tijd om met ontwikkelingen bezig te zijn. Mii, een leuke en spontane jongedame, waarvan wij overtuigd zijn dat ze een aanwinst is voor onze organisatie. Ze zal zichzelf nog uitgebreid voorstellen in een blog.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We staan u graag te woord.

Buiten de sterkste!

www.skwshop.nl

*31(0)502806970
info@skwshop.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten