donderdag 6 februari 2020

Kantoorunits,ook met geluidsisolatie

Kantoorunits (operator-ruimte) met geluidsisolatieKantoorunit specialist.nl


Een oplossing voor ieder vraagstuk als het om huisvesting (kantoor- werkruimte) gaat voor bedrijven en industrie. Partner van WSM GmbH, topkwaliteit uit Germany

Onze SMART-Units voor de binnenruimte, de W-serie voor binnen en buiten en de VC-serie het topsegment voor de binnen en buitenruimte. Dit blog zetten we onze kantoorunits model VC voor de industrie in de schijnwerpers.

Lawaaiige omstandigheden?
Met name in zeer lawaaiige omgevingen is onze VC-serie een ideale oplossing. Deze units kunnen we leveren met een isolatie, die het geluid met 30 Decibel reduceert. Dus in fabrieken e.d. een ideale oplossing als u een kantoorruimte wenst te realiseren. Daarnaast zijn deze ook zeer geschikt om in extreme klimaat-omstandigheden te plaatsen. Vocht e.d. We leveren deze dan met een dubbele coating.

Decibel:
Een Decibel is een verhouding, logaritmisch. Een verhoging van 10dB betekent een vergroting van geluid (energie) met een factor 10. Een verhoging van 20 dB betekent een verhoging 100 en een verhoging van 30dB betekent dus een verhoging/versterking met factor 1000. 

Een reductie van c.a. 35dB is dus in bijna alle gevallen meer dan een uitstekende isolatiewaarde voor kantoorunits in lawaaiige omgevingen. 

De geluidsniveaus schematisch weergegeven

Leverbare afmetingen

Deze fraaie kantoorunit zijn in bijna iedere afmeting leverbaar. Tot breedtes van ca 3 meter kunnen we, deze indien de toegang toereikend is, volledig gemonteerd (sleutelklaar) leveren.
In andere gevallen bouwen we deze ter plekke op.

Ook units die bestaan uit meerdere verdiepingen, worden ter plekken gestapeld of opgebouwd.

Bordessen
Indien het wenselijk is dat de kantoorunit op een verhoogde positie komt, bent u bij ons ook voor de bordessen en trapopgangen aan het juiste adres.

Opties

Deze lijst is bijna eindeloos, van airco, verlichting, pc-aansluitingen, tot aan wasbakken en toiletgroepen.


Kantoounitspecialist.nl voor ieder huisvestingsvraagstuk een passende oplossing.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. Voor al onze mogelijkheden zie > kantoorunits van kantoorunitspecialist.nl


Kantoorunitspecialist.nl  -  Powered by SKWshop

*31(0)502806970
M: info@kantoorunitspecialist.nl


Kantoorunit welke ingezet wordt in een hal met snij- en stans-machines. Afmetingen 5 x 3 meter
Geen opmerkingen:

Een reactie posten