zaterdag 5 september 2020

Pannakooi Borculo

Pannakooi Premium in Borculo


Borculo
Ook afgelopen week hebben we weer een superleuk pannaveld - pannakooi met basketbal opgeleverd. Deze staat in Borculo. Wederom een court uit onze populaire Premium-serie.
De vandalisme- en geluidsarme oplossing voor school- en speelpleinen. Deze heeft afmetingen 7.5 x 15 meter. De achterwanden 4 meter hoog, in de hoeken van de lange zijden 2 meter hoog en dan aflopen naar 1 meter.

Ook hier is gekozen voor plaatsing op de bestaande ondergrond. Zoals we vaker schrijven, een netjes gelegde tegelvloer is een prima ondergrond voor een pannaveld - of pannakooi:

  • voordelig
  • duurzaam
  • geen onderhoud.
En zoals Johan Cruyff altijd zei: "voetballen leer je op een harde ondergrond."


Met basketbal
Tevens is hier gekozen voor volledig gelaste voetbaldoel-basketbalunits met doelen van 1.5 x 0,75 m. Gecoat in een frisse rode ral kleur. Het voordeel van volledig gelaste combinaties is dat er door het ontbreken van boutverbindingen er een zeer sterke, stijve en geluidsarme constructie ontstaat. We leveren deze in diverse afmetingen, tot doelen van maar liefst 3 x 2 meter en in een ral kleur van uw keuze.
Ook voor de basketbalborden is gekozen voor zogenaamde roosterborden, ook hiervoor geldt, geluidsarm en praktisch onverwoestbaar.


Pannakooi Premium met basketbal in Borculo, een aanwinst voor de jeugd uit de omgeving.


voetbalkooi
Onze volledig gelaste voetbaldoel- basketbalunits in de uitvoering met 2.5 x 2 m doelen.


Security-staanders
Al onze pannakooien en voetbalkooien uit de Premium-serie zijn opgebouwd met Security-staanders.
Afhankelijk van de wandhoogtes kokers van 80 x 40 mm of 60 x 40 mm. Voorzien van kunststof scheiding tussen de metalen delen en een doorlopende metalen strip. Afhankelijk van de locatie, veel vandalisme of huizen in de directe omgeving plaatsen we deze staanders hart op hart: 2.5m. of 1.25m.


Beste koop!
De Premium-serie is absoluut de beste koop als het om prijs- kwaliteits--verhouding gaat. Daarnaast durven wij altijd de laagste prijsgarantie op deze serie te geven. Sporten moet voor iedereen toegankelijk zijn en daarom houden wij de prijzen van pannakooien en voetbalkooien laag.

Indien u interesse heeft of gewoon nieuwsgierig bent, we komen graag met u in contact en vragen en offertes kosten u tenslotte niets.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

T *31(0)502806970
m: info@skwshop,nl

Pannakooi - pannaveld Premium, bijna iedere afmeting en wandhoogte mogelijk.


pannakooi
Pannaveld Premium uitgevoerd met een dubbele rij Security-staanders met daarop ons speciaal gezette leunprofiel. Een praktisch onverwoestbaar pannaveld, Zeer geluidsarm en voor een verrassend scherpe prijs.Geen opmerkingen:

Een reactie posten