zaterdag 26 september 2020

Rookabri - fietsoverkapping combinatie Keulen

 

Bij Mercedes Benz, onze rookoverkapping Keulen met een fietsgedeelte


De mooiste in zijn prijsklasse
De Keulen-serie van SKWShop. Leverbaar in diverse afmetingen, in een ral kleur naar keuze en nog altijd de mooiste rookabri - wachtruimte in zijn prijsklasse. Deze keer hebben we een zeer fraaie combinatie van rookabri en fietsoverkapping geplaatst bij Mercedes Benz. 
Het rookgedeelte is voorzien van onze parkbanken model Danielle, in dezelfde kleur gecoat als de overkapping (ral 9005 diepzwart). En het fietsoverkapping gedeelte is voorzien van onze hoog-laag fietsenrekken model 4000. Deze hebben door hun vormgeving een zeer goede velgbescherming en is geschikt voor bijna alle fietsen.


Mooi toch? Deze heeft afmetingen 4 x 3 meter.


Transport en montage
Indien deze op de wagen past en we op de plek kunnen komen, leveren we deze volledig gemonteerd en de grotere zoals afgebeeld in geprefabriceerde delen.
Voor de op de afbeeldingen geleverde rookabri - fietsoverkapping combinatie geldt dat deze op het maaiveld gemonteerd is. Maar we kunnen deze serie overkappingen ook met verlengde staanders leveren voor montage onder het maaiveld (handig als het terrein iets afloopt).

Opties
Naast het voorzien van zitbanken en fietsenrekken, kunnen we deze overkappingen ook voorzien van:
  • afsluitbare deur
  • wandpanelen van Trapeziumplaat of golfplaat in aluminiumkleur
  • geïntegreerde verlichting
  • de glaspanelen voorzien van een keramische zeefdruk

Multifunctioneel
Deze overkappingen zijn multifunctioneel inzetbaar. Zo zijn we op dit moment met 2 gemeentes bezig om met onze Keulen-serie overkappingen betaalautomaten te overkappen.

De laatste afbeelding die we u willen laten zien van deze fraaie oplossing van fietsparkeren en buitenroken


Op naar de volgende mooie opdrachten, het is voor ons iedere keer weer genieten als we iets moois mogen opleveren, klant blij en wij blij, dan is werken toch leuk :-)

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste

*31(0)502806970
M: info@skwshop.nlFietsoverkapping BF1000 Al voor 2.450,00 ex btw


Twee van onze BF1000 fietsoverkappingen in een fraaie blauwe ral kleur. Nog altijd onze top-aanbieding als het om fietsoverkappingen gaat. Deze 2 hebben we afgelopen week geplaatst.
Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter (8 fietsen) en dan onbeperkt uitbreidbaar met aanbouwdelen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten