woensdag 4 november 2020

Fietsoverkapping kopen? Aanbieding!

Fietsoverkapping - overdekte rijwielstalling BF1000, lengte 18 meter, zwart ral 9005 gecoat


Fietsoverkapping nodig? Profiteer dan van onze top-aanbieding. Overkapping model BF1000. 
Leverbaar vanaf een lengte van 3 meter. Een bijzonder fraai vormgegeven fietsoverkapping, opgebouwd uit volbad verzinkte profielen en een transparant dak en twee transparante zijwanden van dubbelzijdig uv-bestending slagvast polycarbonaat. 


Al voor 2450,00 ex btw, inclusief transport, inclusief prefab fundering, inclusief montage


Twee rijwieloverkappingen BF1000 van drie meter naast elkaar, deze zijn gecoat in antraciet ral 7016


Montage:
Tot een lengte van maar liefst negen meter, leveren we deze fietsoverkapping, indien de wagen op de plek kan komen volledig gemonteerd, zodat deze snel gebruiksklaar is. (Weinig overlast door montage-werkzaamheden). We plaatsen deze op prefab betonfundering )blokken) en werken vervolgens de straat weer netjes aan.
Het op de plek zetten van een zes meter uitvoering van deze fietsoverkapping op de ingegraven prefab fundering.


Kleurafwerking:
Naast de verzinkte uitvoering kunt u iedere standaard ral kleur kiezen, zodat u deze duurzame fietsoverkapping perfect bij uw huisstijl of smaak kunt laten aanpassen.


Buitenkans voor wie op zoek is naar een fietsoverkapping met een elegante uitstraling, daarnaast een snelle levering en direct klaar voor gebruik. Fietsoverkapping BF1000, een aanwinst voor de buitenruimte.  

Veel meer mogelijkheden...
Natuurlijk hebben we nog veen meer mogelijkheden, van nog voordeligere standaard oplossingen, geleverd als bouwpakket of voor u gemonteerd. Tot exclusieve design rijwieloverkappingen.
Dit geldt ook voor onze fietsenrekken :-)
Nieuw in het assortiment

Fietsenrek- aanleunbeugel met mogelijkheid tot opladen E-bikes. Voorzien van bekabeling en een dubbele contactdoos met verende klep en houder voor het laad-apparaat. Opgebouwd uit kokerprofielen en voorzien van voetplaten met voorgeboorde gaten ten behoeve van een eenvoudige bevestiging op het maaiveld.Fiets aanleunbeugel met E-bike voorziening. Nieuw in het assortiment.
Ook nieuw bij SKWshop

Wat dacht u van deze, aanleunbeugel Corten. Elegant en de ultieme duurzaamheid. Leverbaar in twee uitvoeringen. 

Fiets aanleunbeugel Corten, ook deze is nieuw bij SKWshopSlechts enkele van onze vele mogelijkheden als het om fietsparkeren gaat. Zeer concurrerende prijzen en altijd gratis advies. We informeren u graag. 


SKWshop.nl - Buiten de sterkste
Voor ons hele assortiment fietsparkeren zie > fietsoverkappingen en/of fietsenrekken

M:info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten