maandag 2 november 2020

Pannaveld kopen

 

Pannaveldje met kunstgras uit onze populaire Premium-serie

Pannavoetbal, nog steeds razend populair. Gezond en sportief bewegen op speel- en schoolpleinen. Sport socialiseert en verbroederd en daarom is een pannaveld of pannakooi nog altijd een uitstekende investering. Geen overlast van rondvliegende ballen en veilig doordat er hekwerk om het speelveld staat.

De hoogte van het hekwerk wordt bepaald door de omgeving > levert een bal over de wand overlast of gevaar op. En in sommige gevallen moet de bal altijd in het veld blijven en dan leveren we een pannakooi met netoverdekking. Netten van geknoopt Pe met een zeer hoge treksterkte en uv-bestendigheid.


Geluidsoverlast
Dit wordt bepaald hoever van het pannaveld of pannakooi er huizen staan, aanliggende tuinen of kantoren. De meest verkochte serie is onze Premium-serie pannakooien en pannavelden. Deze zijn geluidsarm en als het om prijs- kwaliteitsverhouding gaat de beste koop. Op deze serie durven we nog altijd de laagste prijsgarantie te geven. Mede doordat wij vinden dat ieder kind recht heeft om gratis te kunnen sporten en spelen. 


Voorbeeld kleine overdekte pannakooi uit onze Premium-serieSpeelvloer
Alhoewel wij bijna ieder type speelvloer kunnen leveren, adviseren wij op speel- en schoolpleinen eigenlijk altijd een goed gelegde tegelvloer (een bestaande asfaltondergrond kan ook).Niet duur, vandalismebestending en nauwelijks onderhoud. En... pannavoetbal is tenslotte nog altijd een variant op straatvoetbal. Daarnaast geven tegels ook een uitstekende balstuit als u ook basketbal in uw pannakooi wilt hebben. Pannakooien vanaf ca 7.5 x 15 meter lenen zich uitstekend als kleine combi-sportkooien.
Pannaveld 7.5 x 15 meter met basketbal, hier is tevens gekozen voor het coaten van de asfalt speelvloer (Ook dat behoort tot onze mogelijkheden).


Nog een voorbeeld van een pannakooi met basketbal, deze is uitgevoerd met hoge wanden.


U ziet het, de mogelijkheden zijn legio. Voor ieder plein en ieder vraagstuk biedt SKWshop een passende oplossing voor verrassend scherpe prijzen. We durven zelf te stellen dat we de sterkste zijn in pannakooi en pannaveld op maat al het om prijs-kwaliteits-verhouding gaat! En genieten zelf iedere keer weer als we een sportief plein opleveren.


Voor al onze mogelijkheden, zie SKWShop: pannakooien en pannavelden
En als u vragen heeft, bel of mail ons dan, vragen en offertes kosten u tenslotte niets :-)


*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl

SKWshop.nl - Buiten de sterkste!Deze hebben we voor FC Groningen geproduceerd :-) Zowel geschikt voor permanente plaatsing en als mobiele pannakooi


Onze ronde pannakooi Match, wedstrijdformaat in de kleuren van FC Groningen. Wanden 75cm hoog, doelen 1.5 x 0.75m, Diameter 6 meter.
  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten