maandag 10 januari 2022

Fietsoverkapping Manheim

 


Fietsoverkappingen - overdekte rijwielstallingen, ook daarvoor is SKWshop het juist adres.
Deze keer zetten we onze fietsoverkapping model Manheim in de schijnwerpers.

Overkapping model Manheim
Bijzonder fraaie overkappingen leverbaar vanaf een lengte van drie meter. Indien de wagen op de plek kan komen, kunnen we deze volledig gemonteerd op de locatie zetten tot een lengte van 6 meter, langere overkappingen leveren we in geprefabriceerde delen die eenvoudig in het werk geschakeld kunnen worden. Degelijk Duits fabricaat, een overkapping uit het kwalitatief hogere segment..

Montage:
De staanders zijn voorzien van voetplaten met voorgeboorde gaten. U kunt kiezen voor de uitvoering voor montage op het maaiveld of met verlengde staanders (+200mm) voor montage onder het maaiveld.


Afwerking:

  • naast de antiroest bescherming zijn deze overkappingen voorzien van een duurzame poedercoating, in is bijna iedere standaard  ral kleur leverbaar
  • het dak is van degelijk trapeziumplaat in ral 9002
  • de afwatering gaat via gebitumeerde staanders en spuwers aan de achterzijde.

Wandelementen:
Hierbij heeft u de keuze uit verschillende panelen en is zoals u op de afbeeldingen ziet, een combinatie ook mogelijk:
  1. trapeziumplaat ral 9002
  2. verzinkte golfplaat, gecoat in aluminium kleur
  3. gehard ESG veiligheidsglas.


Overkapping Manheim, lengte 3 meter met golfplaat in aluminiumkleur. Ingezet als rookruimte buiten. Het frame is gecoat in ral 7016 antraciet. Als geschreven kunnen we dit formaat volledig gemonteerd leveren.


Een fraaie combinatie van ESG veiligheidsglas en golfplaat. Fietsoverkapping model Manheim, een aanwinst voor uw buitenruimte

Daarnaast is fietsoverkapping de boven aan dit blog en direct boven dit stukje tekst geplaatste foto voorzien van 2 meter rookruimte. Zodat er 7 meter overblijft voor fietsparkeren.Hier ziet u de tussenwand en het gescheiden rookgedeelte.


Samengevat:
Een elegante multifunctionele overkapping, met een luxe uitstraling. Fietsoverkapping Manheim, als het ook gewoon mooi mag zijn en dat voor een verrassend scherpe prijs!
We informeren u graag over de prijzen en mogelijkheden.

SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Sterk in rijwieloverkappingen, een zeer ruim assortiment en voor ieder budget en ieder vraagstuk een passende oplossing. 

En ook voor de fietsenrekken bent u bij ons aan het juiste adres. Van aanleunbeugel, standaard hoog-laag rekken tot fraai design.


www.skwshop.nl

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970

Geen opmerkingen:

Een reactie posten