maandag 3 januari 2022

Pannakooien en fietsoverkapping BF1000

 

Pannakooi met gelaste frames

Het nieuwe jaar is begonnen, een jaar dat in het teken stond van Corona.. Hoge energieprijzen, hoge transportprijzen en duurdere grondstoffen. Waarschijnlijk heeft iedereen hier al mee te maken gehad. Ook wij hebben helaas diverse verhogingen door moeten berekenen. We hebben echter ook besloten om een paar producten niet te verhogen, waaronder:


Pannakooien en voetbalkooien

Hiervan hebben we besloten geen verhoging door te berekenen. Dit is en blijft toch een beetje onze passie: Spelen en sportende jeugd. En we zijn zelf bijzonder blij met deze keuze.
We zijn 1 van de sterkste spelers in de markt en dat willen we ook graag blijven. 

Dus ook voor komend jaar is SKWshop weer het juiste adres voor een pannakooi of voetbalkooi op maat. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. Of het nu om een klein pannaveld gaat of een grote multi- sportkooi met basketbal, tennis, volleybal. Wandhoogtes tot 4 meter en met een ruime keuze aan kleurstellingen en speelvloeren. we informeren u graag. Voor ieder budget en ieder plein een passende oplossing.


Overdekte pannakooi met basketbal

Fietsoverkapping model BF1000

Onze hardloper als het om droog fietsparkeren gaan en oog vaak ingezet als rokersabri, onze fietsoverkapping model BF1000. Ook hier hebben we de prijs gelijk kunnen houden.
Een fraai vormgegeven fietsoverkapping, leverbaar vanaf een lengte van 3 meter. Onbeperkt uitbreidbaar. Duurzaam en dus nog steeds een top aanbieding.
Verzinkt of in een ral kleur van uw keuze. De kap en de zijwanden zijn van helder slagvast uv-bestendig polycarbonaat. Het frame van volbad verzinkt staal.


Al voor 2.595,00 ex btw incl. transport, prefab fundering en montage!

fietsoverkapping BF1000 3 meter in ral 9005


Ook hiervoor geldt, indien u vragen heeft, bel of mail, we informeren u graag en vragen kost tenslotte niets. En ook voor de fietsenrekken bent u bij ons aan het juiste adres, van design tot standaardoplossingen. Een zeer ruim assortiment! 


Verder wensen we u een voorspoedig jaar toe. Veel gezondheid en dat het nieuwe normaal snel het oude normaal mag worden.  

De hartelijk groeten van echt #allesvoorbuiten. Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi openbare ruimtes, SKWshop.nl - Buiten de sterkste!


M: info@skwshop.nl
T:0031(0)502806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten