maandag 23 januari 2023

Pannakooi kopen?

 

Ronde pannakooi model Match, deze kan zowel als mobiele pannakooi gebruikt worden voor evenementen of permanent op de ondergrond bevestigd worden.

Pannakooien en pannavelden van SKWShop.nl uit Groningen. Maatwerk - Vakwerk.
Bijna iedere afmeting en uitvoering leverbaar. Geluids- en vandalismearme oplossingen voor messcherpe prijzen. Levering/montage door heel Nederland en België.

Hoogwaardige materialen:
Alle ijzerdelen volbad verzinkt na lassen! Hierdoor geven we maar liefst 20 jaar garantie op doorroesten. Of het nu om de boven aan dit blog afgebeelde ronde pannakooi Match gaat of de pannakooien uit onze Premiumserie voor permanente plaatsing.

Staanders:
Type Security met kunststof scheiding tussen de ijzeren delen waardoor het contactgeluid, de bal tegen de wand van de pannakooi geminimaliseerd wordt.
Bij plaatsing gaan de staanders ca 1 meter de grond in en op een harde vloer gebruiken we staanders met voetplaten.


Afgebeeld een klein pannaveld 5x10m met kunstgras speelvloer uit onze Premiumserie pannakooien en pannavelden. Als vloer zandgevuld multiplay kunstgras.

De afmetingen van onze staanders:
Tot een hoogte van 2 meter 60x40mm en daarboven 80x40mm.

Leverbare ral kleuren:

De wanden van onze pannakooien uit de Premiumserie: zwart, groen of antraciet gecoat. Andere kleuren tegen meerprijs mogelijk,

-Voor de pannadoelen kunt u kiezen uit iedere standaard ral kleur.

-Onze ronde pannakooi Match is standaard in ieder ral kleur leverbaar.

Afmetingen:
Bijna iedere afmeting is mogelijk. Tot en met grote voetbalkooien en multi-sportkooien.


Pannakooi Premium 7.5x15m. Deze hebben we tevens voorzien van een Granuplast vloercoating met sportbelijningen en van 2 voetbal- basketbalunits in verkeerswit gecoat.


Speelvloeren:
Pannavoetbal is een variant op straatvoetbal en dus is een goed gelegde tegelvoer een uitstekende ondergrond. Duurzaam, voordelig en nauwelijks onderhoud. En ook voor basketbal geeft dit een uitstekende balstuit.


Een pannakooi kopen?
Vraag dan ook een offerte bij ons aan, dit kost u tenslotte niets en onze prijzen zullen u eerlijk is eerlijk aangenaam verrassen. Op onze Premium-serie pannakooien geven we daarnaast bijna altijd de laagste prijsgarantie.

We hebben een zeer ruim assortiment voor de openbare en semi-openbare ruimte, maar plein- en straatsporten is en blijft toch een beetje onze passie en daarom hanteren we zeer scherpe prijzen als het om pannavelden en pannakooien gaat.


Pannakooi Premium met netoverdekking

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten

SKWShop.nl Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.


M: info@skwshop.nl
T:  *31(0)502806970
Geen opmerkingen:

Een reactie posten