vrijdag 13 januari 2023

Voetbaldoel kopen?

 


Aluminium voetbaldoel model VD90. Topsegment verplaatsbaar voetbaldoel 7.5x2.5m voor uw senioren. Volledig volgens de normen van de KNVB geproduceerd. Leverbaar in een uitvoering aluminium D118.5mm en met een ovalen doelprofiel.


Voetbaldoelen
SKWshop.nl, een ruim assortiment voetbaldoelen. Van straat voetbaldoel, aluminium voetbaldoelen voor uw voetbalvereniging en schoolplein c.q. straatvoetbaldoeltjes. Dit blog zetten we een paar pupillen voetbaldoelen in de schijnwerpers.

Voor onze aluminium voetbaldoelen geldt dat we altijd een paar mooie aanbiedingen hebben.
Op dit moment is dat model JVD150 van aluminium. Zwaar geprofileerd aluminium met inwendig passende hoekverbindingen, compleet met net en netplaatjes. Voetbaldoel 5x2m.


Al voor 771,00 ex btw

Aluminium voetbaldoel verplaatsbaar 5x2m. Onze top aanbieding! Aluminium voetbaldoel model JVD150.


U kunt optioneel kiezen voor:

  • draagbeugels
  • wielen aan de achterzijde
  • kruiwagenmodel aan 1 kant een draagbeugel en aan de andere korte zijde wielen.


Topsegment!
Mocht u het beste van het beste willen hebben dan hebben we onze JVD180 serie. Aluminium pupillen voetbaldoelen 5x2m van aluminium rond 118,5mm. Ook dit is zwaar geprofileerd aluminium. Ideale voetbaldoelen op openbare velden, omdat deze absoluut tegen een stootje kunnen.


Afgebeeld aluminium voetbaldoel JVD180, het kwalitatieve topsegment als het om pupillen voetbaldoelen 5x2m gaat. Hier uitgevoerd als kruiwagenmodel.

De inwendige hoekverstevigingen in onze aluminium doelen zijn sluitend en daardoor extreem sterk.
Let op: er zijn eerlijk is eerlijk meer aanbieders van goede aluminium voetbaldoelen, maar ook slechte en dat zie je helaas niet aan de buitenkant van een voetbaldoel.

Aluminium binnenhoekstuk zoals we deze in onze doelen gebruiken

Zeer concurrerende prijzen!
Onze aluminium voetbaldoelen zetten we voor zeer scherpe prijzen in de markt net als onze doelnetten.
Natuurlijk willen we geld verdienen, daar draaien we echt niet omheen, we zijn alles behalve een filantropische instelleng, maar de term "massa is (ook) kassa", is hierop van toepassing ;-)

Voetbaldoel kopen?

Als u aluminium voetbaldoelen wilt kopen is een bezoek aan onze website absoluut de moeite waard en even kijken kost u tenslotte niets. 


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte. Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.

T:  *31(0)502806970
M: info@skwshop.nl
Aluminium 3x1m voetbaldoel model JVD195, ook hiervoor geldt het kwalitatieve topsegment en voor een zeer scherpe prijs. Deze hebben we ok in een 1.2 x 0.8m uitvoering en in een 1.8x1.2m en in een 2x1m.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten