dinsdag 11 april 2023

Buiten fitness toestellen

 

Buiten fitness toestellen uit onze duurzame en voordelige OFM-lijn

Buiten fitness toestellen, steeds populairder in Nederland. Logisch eigenlijk, we vergrijzen nog steeds en bewegen wordt gestimuleerd om ouderen langer gezond te houd i.v.m. de druk mop ons zorgstelsel.

Buiten fitness is voor jong en oud
Buiten fitness toestellen zijn ideaal voor diegene die wil bewegen in de buitenlucht, als dan niet samen met anderen. Goed tegen eenzaamheid. Het grote voordeel van buiten fitness toestellen is dat deze gaan op lichaamsgewicht en  daardoor niet te zwaar zijn. In tegenstelling tot calisthenics toestellen, deze zijn voor de meer geoefende sporter en niet iedereen kan dit, alhoewel de reclame en afbeeldingen ons wel eens anders willen doen geloven. Als benoemd, buiten fitness is voor bijna iedereen toegankelijk.


Calisthenics toestellen, ook dan bent u bij SKWShop aan het juiste adres. Zeer veel mogelijkheden, dit calisthenics park met valdempende vloer  staat in Groningen.

Drie lijnen buiten fitness toestellen
Onze beste koop is onze OFM-lijn, gewoon degelijke en duurzame toestellen voor een goede prijs.
We hebben een ruim assortiment aan buitenfitness toestellen als het om deze lijn gaat. 
Van Legg Press tot Chestpress, Bikes, Skiers,  Airwalkers en meer. Zie hier onze gehele lijn buitenfitness toestellen OFM


Afgebeeld de Seated Rower uit de OFM-lijn

Het kwalitatieve topsegment
De hierboven genoemde lijn buiten fitness toestellen is een prima keuze, maar sommigen willen het beste van het beste. En dan is onze FZL-lijn de juiste keuze voor u. Hoogwaardig afgewerkte buiten fitness toestellen FZL. Het kwalitatieve topsegment. En ook voor deze lijn geldt dat we een ruim assortiment hebben, diverse fraaie toestellen voor de buiten ruimte. Buiten fitness toestel de Rower uit de FZL-lijn, voor wie alleen het beste goed genoeg is.


Nog een voorbeeld van deze lijn

Op een rij de Skier, de Rower en de Outdoor Bike. Alle uitgevoerd in geel, maar er zijn diverse kleuren mogelijk.

Alleen leveren of ook montage

Naar keuze kunt u kiezen voor alleen levering van uw buiten fitness toestellen, maar we verzorgen ook met alle plezier de montage en fundering oor u. We ontzorgen u graag van A tot Z.


Zie hier al onze buitenfitness en calisthenics toestellen


SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor d e openbare en semi-openbare ruimtes.
Buiten de sterkste! Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes.

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


Geen opmerkingen:

Een reactie posten